Volkan açtı ağzını yumdu gözünü

Volkan açtı ağzını yumdu gözünü

Peki Edu ne dedi?

 

Beşiktaş derbisinde dizinden önemli bir sakatlık geçiren Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Volkan Demirel, Edu'nun özrünü kabul etmediğini söyledi, çarpıcı iddialarda bulundu.
 
Spor Toto Süper Final'de Beşiktaş'ı 2-1 yenen Fenerbahçe'de kaleci Volkan Demirel, derbinin ardından açıklamalarda bulundu.
 
Karşılaşmanın 11. dakikasında sakatlanan ve dizine saha içinde dikiş atılan Volkan Demirel, "Sahada 8 tane dikiş atıldı, soyunma odasında da 9 tane daha dikiş atıldı. Rakip takım oyuncusu vidalı ayakkabı giyseydi futbol hayatım sıkıntıya girmiş olabilirdi. Eğer ayakkabısı vidalı olsaydı şu an hastanelik olmuştum.
 
Pozisyonu tekrar izlesin herkes. Ben topu aldığım halde rakip oyuncu kendisini sakınmadı. Özür dilediğini söylediler ama ben bunu kabul etmiyorum. Allaha şükür olsun ki galip geldik. Mutluluğum acımı bitirdi. İlerleyen günlerde durumuma bakacağız ama sağlığım el verdiği sürece oynamak istiyorum" ifadelerini kullandı.
 
Volkan, "Rüştü abi olsun, İbrahim Toraman olsun başımda durdular. Futbol centilmenliktir bu tarz şeylerle güzelleşiyor. Rüştü abinin Türk futbolundaki abiliği hep konuşuluyor. Beşiktaş'ı da tebrik etmek gerek. Mücadele böyle olur. Hakem de Edu'ya bana yaptığı faul sonrasında sarı kart gösterdi. Bilerek yapmadıysa karta ne gerek var? Eğer kartlık hareketse kırmızı olması gerekirdi.
 
Neticesinde kazandık her şey geride kaldı. Şu an galip olmasak başka şeyler söyleyebilirdim. Ben bazı şeyleri kaldıramıyorum ama inşallah şampiyon olduktan sonra konuşuruz. Biz iki kupayı da alıp müzemize götüreceğiz. Başkanımıza ve taraftarımıza armağan edeceğiz" şeklinde konuştu.
 
Edu: Volkan'dan özür diliyorum
 
Edu, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, bir derbi mücadelesine çıktıklarını belirterek, ''Hem oynadığımız takım, hem de deplasman olması itibariyle zor koşullar altında bir maçtı. İyi başladık ve iyi şekilde götürdük. Golü de bulduk. Kısa süre içinde beraberlik golünü yedik. İkinci golü de kalemizde görerek mağlup ayrılıyoruz. Üzgünüz, bu şekilde olmasını istemezdik. Ancak üzüntüyle bir yere varamayacağımız için çalışmaya devam edeceğiz'' diye konuştu.
 
Edu, Volkan'ın sakatlandığı pozisyonla ilgili olarak üzgün olduğunu ifade etti. Siyah-beyazlı futbolcu, öncelikle üzüntüsünü belirterek, şöyle konuştu:
 
''Pozisyona girdiğim zaman rakip kaleciyi sakatlayacak şekilde müdahalede bulunmak istemedim. Beni tanıyanlar benim böyle bir şey yapmayacağımı bilir. Maç içinde oluşan bir pozisyondu. Sonuçta Beşiktaş'ın oyuncusuyum ve o pozisyona girmek gerekiyordu. Pozisyon geldiğinde elimden geleni yapmam lazım. Pozisyonu değerlendirmeye çalışırım. Pozisyon oldu ve Volkan sakatlandı. Bu nedenle kendisinden özür diliyorum. Bir yandan üzgünüm böyle bir pozisyon olduğu için, bir yandan da Volkan sakatlanmadığı için mutluyum. Tekrar özürlerimi sunuyorum. İrade dışı bir pozisyondu. Ancak pozisyon bana geldiğinde değerlendirmek zorundayım.''
 
Edu, kötü gidişatla ilgili ise ''İçimizde sorun yok. Şansızlıklar yaşıyoruz. Bunlar da arka arkaya geldi. İyi yaptığımız şeyler, iyi bitmesi gerekirken olmuyor. Suçlu şudur ya da budur durumu yok. Bu kadar kötü giden duruma karşın çalışıp aydınlık yola çıkmak istiyoruz'' diye konuştu. (Kaynak: sabah.com.tr)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler