Vural: Anasının gözünü gördük

Vural: "Anasının gözünü gördük"

Beşiktaş'a kendi evinde 3-1 mağlup olan S.B Elazığspor'da teknik direktör Yılmaz Vural maç sonu hakem İlker Meral'i sert bir dille eleştirdi.

Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural Beşiktaş mağlubiyeti sonrası hakem İlker Meral'i eleştirdi. Maça iyi başladıklarını ve golü bulduklarını söyleyen Vural "Uzatmanın süresi bitti ama babacığım bitirmedi" diyerek hakem İlker Meral'in ilk yarının sonuna verdiği uzatma süresi bitmesine rağmen maçı devam ettirmesinden yakındı.

Maçın kendileri için ilk golü yediklerinde bittiğini söyleyen Vural, "Soyunma odasında oyuncularım sessizdi süre bittikten sonra yenen gol sonrası onları nasıl motive edebilirim." şeklinde konuştu.
 
Oldukça sinirli olduğu gözlenen Yılmaz Vural sözlerine, "Hakem maçı uzatıyor..Uzatma bitiyor..15 saniye daha uzatıyor..Gol yiyoruz..Uzatma kardeşim 15 saniye..Maçın kaderiyle oynadın " diyerek devam etti.
 
Yenilen 3. gol için de "Yediğimiz son gol de ofsayttı hakemlerin bunu görmesi lazım detaylarla maç kaybediliyor, İlker Meral'ı çok severim ama Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarımız yönetti. Hiç iyi değildi. Canımız çok yanıyor" dedi.
 
"Beşiktaş kazandı biz de anasının gözünü gördük" diyen Vural "Şu an ağzımdan her şey çıkabilir" diyerek açıklamalarını tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler