WCler ne zaman açılacak?

WC'ler ne zaman açılacak?

İplik Pazarı Camii arkasında yaptırılan tuvaletler, açılış törenini bekliyor olsa gerek!

Çankırı'da İplik Pazarı Camii arkasında Belediye tarafından yaptırılan tuvaletin aylar geçmesine rağmen hizmete girmemesi bölge esnafının tepkisini çekiyor.

Çankırı Belediyesi tarafından yapılan tuvalet uzun bir süredir hala faaliyete geçmedi.
 
Konuyu belediyeye bildiren esnaflar net bir cevap alamamaktan şikayet ederek, “Güzel bir çalışma yapıldı. Ama çalışmanın sonu bir türlü gelmedi. Uzun bir süre geçmesine rağmen tuvalet faaliyete geçmedi. Kadın ve erkekler için yapılan tuvaletin bir an evvel belediye tarafından açılmasını bekliyoruz. Hem çevre esnafı, hem cami cemaati hem de buraya gelen misafirler zor durumda kalıyor" dediler. (Kaynak: Karatekin gazetesi)
 
YAKINDA "TUVALET AÇILIŞI" YAPILIRSA HİÇ ŞAŞMAYINIZ!
Haberde yeralan bilgilere bakıldığında Çankırı Belediyesi'nin ve "ödüllü" başkanının İplik Pazarı Camii arkasındaki tuvaletler için "açılış programı" yapmasına hiç mi hiç şaşırmayız!
 
Düzenlenecek olan programa da Çankırı'da "caba" yeme ihtiyacı beliren Ak Parti hükümetinin çalışkan bakanlarından bir tanesinin gelmesi de bizlere tuhaf gelmez!
 
Sahi "18 ayda 18 proje" içerisinde bu tuvaletler de var mıydı?!
 
SON DAKİKA BİLGİSİ
Sözcü18 Haber Merkezinin elde ettiği bilgilere göre İplik Pazarı Camii için Kültür Bakanlığından sağlanan kaynak ile caminin restorasyon çalışmalarına da önümüzdeki günlerde başlanacağını belirtelim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler