Yağmur Çankırıyı fena bozuyor!

Yağmur Çankırı'yı fena bozuyor!

Her yağmur sonrası Çankırı şehir merkezindeki manzara asla değişmiyor.

Alt yapı sorunları nedeniyle yağan her yağmur sonrasında il merkezindeki cadde ve sokaklarda küçük dereler ve göletler meydana geliyor.

Lagarların tıkalı olması nedeniyle yolların küçük derelere dönüşmesi nedeniyle hem araçlar hem de yayalar büyük zorluklar yaşıyor. Yollarda biriken sular özellikle evlerin ve apartmanların alt katlarını  dolduruyor. Daha 3 gün önce yaşanan sıkıntıları dile getirmiştik.
 
Çarşamba günü etkili olan yağış şehir merkezinde yaşananların değişmeyeceğini gösterdi. İtfaiye Müdürlüğünün olduğu Ömer Topuz caddesinden geçen yol yağan yağmur sonrasında göle dönüştü. Yayaların karşıdan karşıya geçmesinin imkansız olduğu yolda araç sahipleri zor anlar yaşadı. Özellikle tam İtfaiye Müdürlüğü’nün çıkış kapısının önünde yaşanan bu görüntüler hayrete düşürdü.
 
Yaşanan sıkıntı nedeniyle vatandaşlar, “Bu alt yapı ne zaman yapılacak? Bu çile ne zaman bitecek” diyerek tepkilerini dile getirdi.
 
Caddenin bir alt sokağında ise yağan yağmur sonrasında yollardaki su birikintisini önlemek amacıyla hiçbir güvenlik önlemi alınmadan kim tarafından kapağı açıldığı anlaşılamayan lagar ise başka bir tehlikeyi gözler önüne serdi. Yağmurun şiddeti ile üst yoldan gelen su ve sonrasında karşıdan karşıya geçmeye çalışan vatandaş ya da yolda ilerleyen aracın açılan bu lagarı fark etmemesi durumunda ortaya çıkacak kaza riskinin faturasını kimin ödeyeceği merak konusu oldu. (Kaynak: Karatekin gazetesi)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler