Yakınkent Organizenin mera-ot bedeli ÇTSOdan

Yakınkent Organize'nin mera-ot bedeli ÇTSO'dan

Başkan Çelikten, Yakınkent Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili çalışmaların Kasım ayı sonuna kadar tamamlanacağını bildirdi.

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası, Çankırı'yı geleceğe taşıyacak olan Yakınkent Organize Sanayi Bölgesi'nin önündeki prosedür engellerini ortadan kaldırıyor. 

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, yaptığı açıklamada, Yakınket Organize Sanayi Bölgesinin Çankırı açısından öneminin farkında olduklarını belirterek, prosedürlerin biran önce halledilmesi için hızlı bir çalışma içerisinde olduklarını kaydetti.
 
OSB'ye tüzel kişilik kazandırmak için gerekli olan girişimlerin büyük oranda tamamlandığını söyleyen Çelikten, şöyle devam etti: 
 
''Çankırı Merkez Yakınkent OSB'ye tüzel kişiliğinin kazandırılması için gerekli bir prosedür olan OSB kurulacak arazinin mera vasfından çıkarılması için ödenmesi gereken mera-ot bedeli Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası tarafından karşılanarak Yakınkent OSB'nin kurulması için önemli bir adım attı. Yakınkent OSB'nin tüzel kişiliğini kazanması bu ay sonu itibariyle tamamlanacak ve yatırım teşvik bölgelerinde en avantajlı 6. Bölge teşviklerinden yararlanacak olan ilimiz OSB'nin kurulması ile daha cezbedici hale gelecek ve yatırımların hızı artacaktır.''
 
Yatırımcıları Çankırı’ya davet eden Çelikten, ''Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman desteklerimizi sunmaya hazır olduğumuzu bilmelerini isteriz'' dedi.
 
Çelikten, açıklamasında OSB'nin kurulmasında katkısı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ilgili Bakanlar, Vali Vahdettin Özcan ve bölge milletvekillerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler