Yakınlarını ölmediğine inandıramadı

Yakınlarını ölmediğine inandıramadı

Ordu'nun Kumru ilçesinde sağ olan bir şahsın öldüğüne dair verilen sela hem kendisini hem de vatandaşları şaşırttı

Kumru ilçesi Ortaca Mahallesinde yaşayan Hakkı Cep'in ölmeden salası verildi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan kimliği henüz belirlenemeyen kişi Kumru Merkez Camii Müezzini Muharrem Alkasan'ı arayarak, Ortaca Mahallesi'nden Hakkı Cep'in (61) öldüğünü ve selasının verilmesini istedi. Bunun ardından Hakkı Cep'in salası verilerek öğlen namazına müteakip Ortaca Mahallesinde namazının kılınacağı ilan edildi. Selası verildiğinde ilçe merkezinde olan Hakkı Cep, şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırdı.

YAŞADIĞINI İSPAT ETMEYE ÇALIŞTI
Vatandaşlar tarafından da duyulan sela ile çevresinde bulunan tanıdıkları da şaşkınlıklarını gizleyemediler. İlk önce selayı veren müezzini bulan Hakkı Cep, daha sonra birlikte cumhuriyet savcılığına giderek bu olayla ilgili olarak ifade verdiler. Sık sık telefonu çalan Hakkı Cep, tanıdıklarına ölmediğini söyleyerek yaşadığını ispat etmeye çalıştı. Olayın gerçek olmadığı anlaşılması üzerine salası verilen Hakkı Cep'in ölmediği dair tekrar Kumru Merkez Camii hoparlöründen bilgilendirilme yapıldı.

Ölmeden salası verilen Hakkı Cep, "Kumru merkezindeydim, birden selam verilince çok şaşırdım. Çevremdekiler de şaşkın şaşkın bana bakmaya başladı. Birisinin bana şaka yaptığını anladım ve müezzine giderek bilgi aldım ve birlikte savcılığa şikayette bulunduk" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler