Yakup Karaman, AKP'den Çankırı Belediye Başkan aday adayı

Yakup Karaman, AKP'den Çankırı Belediye Başkan aday adayı

Cuma günü saat 17.00'ye kadar uzatılan aday adayı olma süresini iyi değerlendiren AK Parti'de Çankırı Belediye Başkan aday adaylığı için son müracaat Yapraklı Güreş Ağası Yakup Karaman'dan geldi.

AK Parti Çankırı'da belediye başkan aday adaylığı için bugün Yapraklı'nın son güreş ağası işadamı Yakup Karaman oldu. Karaman adaylık sonrası yaptığı kısa açıklamada; "Çankırı Belediye Başkan aday adaylığı başvurumuzu hemşerilerimizin yoğun katılımları ile Çankırı AK Parti İl Başkanlığında il başkanımız sayın Celal Kaman‘a ileterek halka hizmet için bu yola çıktık. Rabbim memleketimiz için en hayırlısını nasip etsin" dedi. Karaman 'neden aday adayı oldunuz?' şeklindeki sorumuza da "Öncelikli olarak yaşanılabilir bir Çankırı, göç veren değil göç alan bir Çankırı hedefliyoruz. 81 il içerisinde bilinirlilik ve tanınırlık açısından da ön sıralara yükselmeyi sağlayacak projeleri hayata geçirmeyi hedefliyorum" dedi.

Karaman'ın aday adaylığı başvurusunda Yapraklı Belediye Başkanı Ali Haseki ile birlikte çok sayıda vatandaş da bulundu. Yapraklı - Yeniceköy doğumlu Karaman'ın AK Parti Ankara İl Yerel Yönetimler Başkan yardımcısı olduğu öğrenildi.

Öte yandan Yakup Karaman'la birlikte AK Parti Çankırı teşkilatına 'belediye başkan aday adaylığı' müracaatında bulunanların sayısı 12'ye yükseldi.

yakup-karaman-cankiri-belediye-baskan-aday-adayi-resim-11.jpg

cankiri-yakup-karaman-resim-111.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler