Yalaka, salak, takayım mı? - İZLE

"Yalaka, salak, takayım mı?" - İZLE

Fatih Altaylı'nın Habertürk'te ekrana gelen Teke Tek programında gergin anlar yaşandı.

Son zamanlarda hükümetin icraatlerine yaptığı çıkışları ve Kılıçdaroğlu ile ilgili "Ben de bir karı buldum düzüp geleyim" sözleri gündeme oturan Kırca, Altaylı'yı verdiği cevaplarla çılgına çevirdi.

ÇILDIRTAN SİLİVRİ SUÇLAMASI
Fatih Altaylı'nın uzun zamandır bu kadar sinirli gözükmediği programda gerilim zaman zaman tavan yaptı. Levent Kırca, Fatih Altaylı'yı Ergenekon, Oda TV ve  KCK suçlamaları kapsamında Silivri'de yatan gazetecilerle ilgili olarak "Niye bir gün gitmek aklına gelmedi mi?" diye suçlayınca Altaylı adeta çılgına döndü.
 
Fatih Altaylı, laf ebeliği yapmakla suçladığı Levent Kırca ile gerilimi yüksek bir polemiğe girmiş oldu. Karşılıklı suçlamalar havalarda uçuşurken, Kırca Altaylı'yı hükümete yakın durmakla suçladı.
 
TUHAF DİYALOGLAR
Altaylı, "Konu laf ebeliğine girerse ben senden daha iyi yaparım. Bana laf ebeliği yapma Levent Abi" diye tepki gösterirken, Kırca ile girdikleri "Takacak mısın bana, takayım abi" diyalogları da ilginç anların yaşanmasına neden oldu. Programda izleyicilerden gelen mailler okunurken, Altaylı'ya yalaka denmesi üzerine "salak, yalaka" kelimelerinin de bolca geçtiği diyaloglar yaşandı.
 
KILIÇDAROĞLU'NDAN ÖZÜR DİLEDİ
Levent Kırca ayrıca, sanatçılar gezisinde konuşmasını yaptıktan sonra programdan ayrılan CHP lideri Kılıçdaroğlu için söylediği sözlerden dolayı da pişman olduğunu ve CHP liderine özürlerini gönderdiğini ifade etti.
 
KIRCA'NIN AGRESİF TAVIRLARI
Programın genel havasında, Levent Kırca'nın gelen sorulara verdiği yanıtlar ve imalı konuşmaları Fatih Altaylı'yı rahatsız ederken, programın sonlarına doğru sabreden Altaylı son anlarda patladı. Programı bitirirken de Levent Kırca'nın türkü söylemeye başlaması ayrıca dikkat çeken bir ayrıntı oldu.
 
TWİTTER'DA GECENİN KONUSU
Fatih Altaylı ile Levent Kırca arasındaki tartışma Twitter'da gecenin konusu olurken, Altaylı hakkında "Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 6-0 yendiği maçtan  beri ilk kez bu kadar sinirli" yorumları yapıldı.
 
video

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler