Yamaç Paraşütüne gölge mi düşüyor!

Yamaç Paraşütüne gölge mi düşüyor!

Dünya Kupası yarışmaları öncesinde Bayramören Belediye Başkanı Ahme Özen ile ÇANHAVK Başkanı Tahsin Tekin arasında kavga giderek büyümekte...

Temmuz 2011'de Bayramöen'de yapılacak olan Dünya Kupası yarışmaları öncesinde yaşanan gelişmeler, organizasyonun gidişatına gölge düşürecek boyutlarda.

Sözcü18 haber merkezinin Bayramören'deki kaynaklara dayandırarak elde ettiği bilgilere göre, Dünya Kupası yarışmaları öncesinde Belediye Başkanı Ahmet Özen'in, yamaç paraşütünün duayeni, Bayramören'i dünyaya tanıtan ismi ÇANHAVK Başkanı Tahsin Tekin'i, Havacılık Federasyonuna şikayet ettiği öğrenildi.

GELİŞMELER KAYGI VERİCİ
2009 yılında düzenlenen yarışmalar öncesi Bayramören Belediyesi'nin başta Tanıtma Fonu ve Spor-Toto Genel Müdürlüğü olmak üzere organizasyonda harcanmak üzere sağladığı yaklaşık 130 bin tl' ile 2010 yılında yine benzer kaynaklardan sağlanan 140 bin tl olmak üzere toplamda 270 bin tl'nin harcama kalemleriyle ilgili olarak aylardır süren tartışmalar bir sonuca bağlanmadan, Başkan Özen'in Havacılık Federasyonu'na Tahsin Tekin ile ilgili olarak yapmış olduğu "Organizasyonun muhatabı benim. Yapacağınız yardımları belediyeye yapmalısınız" şeklindeki çıkışının beraberinde getireceği tartışmalar merakla beklenmekte.

Son olarak Kurşunlu'da 22 Ocak tarihinde gerçekleştirilen "Kurşunlu Geleceğini Planlıyor" sempozyumuna katılan her iki ismin arasındaki gerginlik kameralara da yansımış, Tekin ve Özen'in biraraya gelmeme konusunda özen gösterdikleri dikkatlerden kaçmamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler