Yan yana bile gelmediler

Yan yana bile gelmediler

"Biri Bana Anlatsın" programı, ünlü isimleri bir araya getirdi.

NTV, Tohum Otizm Vakfı'nın "Otizmin Farkındayım, Onların Yanındayım" başlıklı bilinçlendirme kampanyası için geçtiğimiz cumartesi akşamı "Biri Bana Anlatsın" adında özel bir program yayınladı.

Can Dündar ve Gülay Afşar'ın sunduğu dört saatlik yayına Ajda Pekkan, Kenan İmirzalıoğlu, Tuba Büyüküstün, Beren Saat, Demet Evgar, Erkan Petekkaya, Engin Altan Düzyatan, Cansel Elçin, Sevin Okyay, Prof. Dr. Yankı Yazgan, Prof. Dr. Bülbin Sucuoğlu, Mine Narin ve Aylin Sezgin konuk oldu. Otizmle ilgili farkındalık yaratmak ve bu hastalığın belirtilerine dikkat çekmek amacıyla hazırlanan programda, Tohum Otizm Vakfı için SMS yoluyla yardım toplandı.

SMS'lerden toplam 250 bin TL gelir elde edildi. Ajda Pekkan'ın şarkılarını seslendirdiği programda, otizmli Prof. Dr. Temple Grandin'in başarı öyküsünü anlatan "Temple Grandin" filmi de yayınlandı.

YAN YANA GELMEDİLER
Geçtiğimiz yıllarda peş peşe aşk yaşadıkları Bülent İnal yüzünden aralarının bozulduğu haberleri basına yansıyan Beren Saat ile Tuba Büyüküstün, yan yana gelmemek için programa farklı saatlerde katıldı.

İki ünlü oyuncu, menajerleri aracılığıyla aynı anda stüdyoda olmak istemediklerini program yetkililerine iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler