'Yandaş tatlıcı' telefonla uçtu!

'Yandaş tatlıcı' telefonla uçtu!

Sözcü18'in haberi sonrasında sıcak gelişme...

Sözcü18 Haber Merkezi'nin gündeme getirdiği ve "Çankırı'da zabıtanın sözü 'yandaş'a geçmiyor!" başlığıyla yayınladığı haberle ilgili flaş gelişme az önce yaşandı.

Çankırı Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Öztürk konuyla ilgili şikayeti yerinde ve haklı bularak 'yandaş tatlıcı'nın bulunduğu bölgeden kaldırılmasını sağladı.

BAŞKAN YARDIMCISI ÖZTÜRK: SEYYARLARI BİRARAYA TOPLUYORUZ
Yaşanan süreçle ilgili olarak kendisine ulaştığımız Çankırı Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Öztürk "Çankırı Merkez'de yaşanan ve zaman zaman da vatandaşların yoğun şikayetlerine neden olan 'seyyar tezgahlar'dan arınma yolunda önemli bir çalışmanın arefesindeyiz. Tespit ettiğimiz 15 dolayındaki seyyar tezgah sahibine Yapraklı yolunda hazırlığını sürdürdüğümüz projede yer vererek şehir merkezinde vatandaşımızı rahatsız eden çirkin görüntülerden kurtulmuş olacağız" şeklinde konuştu.

Başkan Yardımcısı Öztürk 'yandaş tatlıcı' konusunda ise "Zabıta Müdürlüğümüz çalışanları vatandaştan gelen şikayeti yerinde görerek, sağlık şartlarına uymayan ve de kaldırımı işgal eden tezgahın bulunduğu yerden kaldırılmasını sağlamışlardır." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler