Yanlış SMS ile gelen evlilik!

Yanlış SMS ile gelen evlilik!

Kastamonulu gencin telefonuna gelen 'yanlış sms' Cezayirli genç kızla evlenmesine kadar götürdü...

Kastamonu'da yaşayan Niyazi Kımızoğlu, telefonuna gönderilen kısa mesaj sayesinde tanıştığı Cezayirli Djamila Debabeche ile 2 yıldır mutlu bir evlilik yaşıyor.

Niyazi Kımızoğlu'nun (28) hayatı iki yıl önce telefonuna gelen "I Love You" (Seni Seviyorum) mesajıyla değişti. Mesajı atan numarayı arayan Kımızoğlu'nun, Cezayirli Djamila Debabeche (26) ile telefonda başlayan ve internet sohbeti ile devam eden ilişkisi, 8 ay sonra evlilikle sonuçlandı.
 
"İlk gördüğümde eşimi hemen beğendim"
     
Djamila Debabeche Kımızoğlu, Cezayir'de özel günlerde bedava mesajlaşma haklarının olduğunu belirterek, yine bir bayram günü Türk filmi izledikleri sırada, erkek kardeşinin şaka amaçlı olarak Türkiye'deki bir telefon numarasına "I Love You" mesajı attığını söyledi. 
     
Mesajın gittiği Niyazi Kımızoğlu'nun da kendisini aradığını belirten Djamila Debabeche Kımızoğlu, böylelikle cep telefonuyla görüşmeye başladıklarını dile getirdi. 
 
Djamila Debabeche Kımızoğlu, telefonda konuşurken birbirlerinin dillerini bilmedikleri için oldukça zorlandıklarını vurgulayarak, şöyle konuştu: 
     
"Niyazi İngilizce konuşuyordu, ben Arapça konuşuyordum. Daha sonra onun messenger adresini aldım ve internet üzerinden sohbet etmeye başladık. O 'Seni seviyorum' diyor, ben de 'Seni seviyorum' diyordum. Böyle 8 ay boyunca sürdü. Uzun süre konuşunca, Niyazi'ye 'Cezayir'e gel' dedim. Kendisi Cezayir'e gelmek istemedi. O, 'Sen gel' deyince, Cezayir'den Türkiye'ye geldim. İlk gördüğümde eşimi hemen beğendim. Cezayirli ya da Türk, ne fark eder ki ikisi de Müslüman."
     
Cezayir'den Türkiye'ye gelmenin zor olduğunu ve Türkçeyi de bilmediği için sıkıntı yaşadığını belirten Debabeche "Ama yavaş yavaş Türkçe öğrendim. Zamanla arkadaşlarım da oldu" dedi. 
     
"Telefonuma gelen mesajda 'Seni seviyorum' yazıyordu" 
     
Niyazi Kımızoğlu da, telefonuna gelen ilk mesajı gördüğünde çok şaşırdığını belirterek, telefonda başlayan konuşmaların, internet üzerinde devam ettiğini ifade etti. 
     
Kımızoğlu, 8 ay görüştükten sonra, eşinin kendisine evlenme teklifinde bulunduğunu aktararak, "Cezayir'den İstanbul'a uçakla geldi, ben de ailemle birlikte İstanbul'a, havaalanına gittim. Havaalanından aldık, geldik. Kastamonu'da nikah kıydık. Telefonuma ilk gelen mesajda 'Seni seviyorum' yazıyordu. Kalben inandım, 2 yıldır evliyiz" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler