Yapraklı Belediye Başkanına yapılan ayıp!

Yapraklı Belediye Başkanına yapılan ayıp!

Bugün Yapraklı'da gerçekleştirilen futbol sahası açılış töreninde yaşanan skandal görüntü tam anlamıyla evlere şenlik...

Çankırı'nın Yapraklı ilçesinde bugün gerçekleştirilen futbol sahasının açılış töreninde yaşananlar "seçilmişler"in 'atanmışlar' karşısında hala bir adım arkada olduğunun en büyük göstergesine tanıklık etti.

Yapraklı'da gerçekleştirilen futbol sahasının açılış töreninde kurdela kesiminde ortaya çıkan görüntü 30 Mart'a doğru gittiğimiz şu günlerde 'seçilmiş' olmanın çok da büyük önem taşımadığını adeta gözümüze sokar gibiydi.

Futbol sahasının kurdela kesilerek açıldığı anlarda Vali Vahdettin Özcan, milletvekili Av. İdris Şahin ile Yapraklı'nın geçici Kaymakamı Faysal Yılmaz (7 Ocak 2014'de göreve atandı), açılış törenine misafir olarak katılan Kurşunlu Kaymakamı Vedat Yılmaz ön sırada yerlerini alırken, Yapraklı Belediye Başkanı Hasan Basri Avşar fotoğrafta görüldüğü gibi olaya sadece ve sadece kafasını koyabildi!

Ortaya çıkan görüntü karşısında bizlere de "Siz hâlâ seçilmişlerin 'atanmışlar' karşısında hükmü'nün olduğunu mu iddia ediyorsunuz?" diye sormaktan gayrısı kalmadı.

Halı sahanın açılışı gerçekleştikten sonra başta Vali Özcan olmak üzere törene katılanlar yeşil çimler üzerinde topa vurmaktan geri kalmadılar...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler