Yaranların Keçiören çıkarması

Yaranların Keçiören çıkarması

Keçiören Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan Etkinliklerinin 11. gününde hemşehri buluşmalarının konuk şehri Çankırı oldu.

Keçiören Belediyesi 3. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri'nin on birinci gününde hemşehri buluşmalarının konuk şehri Çankırı oldu. Çankırı Gecesi etkinlikleri Halil İbrahim Sofrası'nda verilen iftar yemeği ile başladı. Çankırılılar'ın yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğinde davetlilerin bir bölümü açık alanda kurulan masalarda oruç açtı. İftar buluşmasına Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın yanı sıra AK Parti Çankırı Milletvekilleri Hüseyin Filiz ve İdris Şahin ile Çankırı Vali Vekili Haldun Aksalman da katıldı.

GECEDEN GÖRÜNTÜLER İÇİN - TIKLA

İftar yemeğinin ardından kısa bir konuşma yapan Çankırılı Dernekler Federasyonu Başkanı Adem Can, birlik ve beraberlik içerisinde Çankırılılar'ı buluşturan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkür etti.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da yaptığı konuşmada, iftar buluşmasıyla Ramazan'a has birlik ve beraberliğin güzel bir örneğini sergileyen Çankırılılar'ı Keçiören'de ağırlamaktan mutluluk
duyduklarını dile getirdi. Ramazan'ın dayanışma, paylaşma ve tokun açın halinden anlamasına vesile olan bir ay olduğunu kaydeden Başkan Ak, bu ayda komşulardan haberdar olmanın, yakınlara ve yoksullara sahip çıkmanın son derece önemli olduğunu dile getirerek şunları
söyledi: "Biz yardımlaşmayı son derece önemseyen bir milletiz. Bize düşen sadece ülkemizde değil, dünyanın neresinde, hangi kıtada olursa olsun, aç olan, yardıma muhtaç olan insanlara da yardım eli uzatmaktır. Eğer dünyada açlıktan ölen insan varsa hiçbir sorumluluk hissetmeden varlık içinde yaşamak en büyük yoksulluktur."

İftar programında daha sonra söz alan AK Parti Çankırı Milletvekilleri Hüseyin Filiz ve İdris Şahin ile Çankırı Vali Vekili Haldun Aksalman da Çankırılılar'dan birlik ve beraberlik içerisinde illerine sahip çıkmalarını istediler.

İftar programının ardından etkinliğin devamı için Fatih Stadına gelen Çankırılılar yağmur sürpriziyle karşılaştı. Yağan şiddetli yağmura rağmen stadı terk etmeyen Çankırılılar, yaran meclisinin sergilediği oyunları izlediler. Sahne programlarının ardından Çankırı Milletvekili
İdris Şahin, Çankırı Dernekler Federasyonu'na destek veren işadamlarına teşekkür plaketi verdi.

Yağmur nedeniyle kısa süren programdan sonra Çankırı Evi'nin açılışı gerçekleştirildi. Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Adem Can, açılan Çankırı Evi'nde desteklerinden dolayı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkür plaketi takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler