Yarenlar Mamakta buluştu

Yarenlar Mamak'ta buluştu

Mamak Belediyesi Ramazan etkinlikleri büyük ilgi görüyor.

Her akşam bir ilin kendi yöresine ait kültürünü  tanıtmaya yönelik olarak düzenlenen gecede bu defa Çankırılı yarenler sahne aldı. 

Etkinliklerin devam ettiği Mamak pazar alanında, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Ercan Kınacı ile Çankırı Dernekler Federasyon Başkanı Adem Can ve çok sayıda Çankırılı bir araya geldi.

Çankırılı yarenlerin  sahnelediği birbirinden güzel oyunlar Mamaklılar'dan tam not aldı. Büyük beğeni toplayan yarenler “Çanakkale” isimli özel oyunlarını sahnelerken izleyenler gözyaşlarını tutamadı.

MARİFET
İLTİFATA TABİDİR

Çankırılı yarenlerin sahnelediği birbirinden güzel oyunları izledikten sonra Mamaklılara seslenen Başkan Akgül; ”Marifet iltifata tabidir. Yarenlerimizi kutluyorum. Yarenliğin en güzel yanı kardeşliğidir. Milli ve manevi değerlerimizi bizden sonraki nesile  aktarmamız gerekiyor. Burada gördüğüm manzara birlik ve beraberliğimizin en güzel örneğidir. Etkinliklerimizi seneye daha geniş kapsamlı yapacağız” dedi.

Gecenin sonunda Çankırı Dernekler Federasyonu Adem Can, günün anısına Başkan Akgül’e katkılarından dolayı plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler