Yargıtay hakimi cinayetten aranıyor!

Yargıtay hakimi cinayetten aranıyor!

Ankara'da Yargıtay'da tetkik hakimi olarak görev yapan Serhat T., kuzenini öldürdüğü iddiasıyla aranıyor!

Yargıtay Tetkik Hakimi Serhat T.'nin (32) teyzesinin oğlu Mustafa Hastürk (32), kiralık bir otomobilin içinde öldürülmüş halde bulundu. Kiralık otomobilin Serhat T. tarafından kiralandığı ve Mustafa Hastürk'ün akşam kuzeniyle buluştuğu belirlendi. Cinayet zanlısı olarak aranan tetkik hakimi, kayıplara karıştı. 

Yargıtay Tetkik Hakimi Serhat T.'nin cinayet zanlısı olarak aranmasına neden olay şöyle gelişti: Serhat T.'nin bir kamu bankasında çalışan teyzesinin oğlu Mustafa Hastürk, önceki akşam 21.00 sularında Keçiören Ufuktepe Kanuni Mahallesi 820. Sokak'ta öldürülmüş halde bulundu. Şoför mahallinin yanındaki koltukta oturan Hastürk'ün, kafası ve göğsünden vurulduğu belirlendi. Hastürk'ün sol şakağından giren merminin, sağ kulağından çıkarak aracın sol camını kırdığı tepsit edildi.
 
OTOMOBİL KİRALIK
Otomobilin içinde 7.65 çapında iki adet boş kovan ele geçiren polis, cinayeti aydınlatmak için çok yönlü soruşturma başlattı. Hastürk'ün cesedinin bulunduğu otomobilin bir rent a car firmasından Yargıtay Tetkik Hakimi Serhat T. tarafından olay günü kiralandığı bilgisine ulaşıldı. Sonra Hastürk'ün arkadaşlarının bilgisine başvuruldu. Bir arkadaşı, Hastürk'ün kendisine olay akşamı bir konuyu konuşmak üzere teyzenin oğlu Serhat T. ile buluşağını söylediği bilgisini aktardı.
 
HAKİM KAYIPLARA KARIŞTI
Polis bu gelişmeler üzerine Serhat T.'ye ulaşmaya çalıştı. Ancak Serhat T.'nin olay gecesi evine hiç gitmediği belirlendi. Olaydan sonra cep telefonlarını kapattığı için kendisine ulaşılamayan Serhat T.'nin, dün de Yargıtay'daki işine gitmediği saptandı.
 
Polis, cinayetin bir numaralı şüphelisi olarak gördüğü Serhat T. hakkında işlem başlattı. Polis, Serhat T. hakkında soruşturma yapabilmek için Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'ndan (HSYK) izin istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler