Yasak aşk cinayetleri getirmiş!

Yasak aşk cinayetleri getirmiş!

Bu dava duruşması herkesi şoke etti...

Adana'da geçen 19 Nisan'da borcundan dolayı girdiği bunalım sonucu yatağında uyuyan eşi Nazan Şimşek ile kızı Ladin Şimşek'i başına ateş ederek öldüren Hakan Şimşek'in yargılanmasına başlandı. Duruşmada yaşananlardan dolayı herkes şoke oldu. Sanık olarak dinlenen kadın katil zanlısının sevgilisi çıktı.

Kadın kuaförü olan Hakan Şimşek, 'yakın akrabayı tasarlayarak öldürme' suçundan 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılandığı Adana 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Sıkıntılı bir süreçten geçtiğini ileri süren Şimşek savunmasını bir sonraki celse yapacağını belirterek, "En büyük cezayı ben kendime kestim" dedi. Duruşmada tanık olarak dinlenen S.D.'nin sanığın sevgilisi olduğu ortaya çıktı.  

SEVGİLİSİ ÇIKTI 
Cinayetten önce 28 Mart'ta Şimşek'ten olan bir erkek bebek dünyaya getirdiğini anlatan S.D., "Şimşek'in evli olduğunu bilmiyordum. Cinayeti işledikten 1 gün sonra sabah valizle bana geldi. Rüyasında annesini gördüğünü anlatarak ağladı. Annesinin olduğunu söylediği 2 yüzüğü de bana verdi. Evli olduğunu, eşini ve kızını öldürdüğünü, yüzüklerin eşine ait olduğunu sonradan öğrendim" dedi. Duruşma ertelendi.

OLAY NEYDİ?
Adana'da 50 yaşındaki Hakan Şimşek, 46 yaşındaki Nazan Şimşek'i yatağında uyurken tabancayla öldürdükten sonra silah sesine uyanan kızı Ladin Şimşek'i de boğuşma sonucu öldürmüştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler