'Yasak aşkın meyvesi' AKP'den aday

'Yasak aşkın meyvesi' AKP'den aday

AKP’den Bitlis milletvekili aday adayı olan Ece Tuncer, ANAP’lı eski bakan Kamran İnan’ın merhum eşinin yasak aşkından doğan kızı olduğunu iddia etti. Tuncer “Ben yasak aşkın meyvesiyim” deyince ortalık karıştı.

Yaklaşan seçimler öncesi milletvekilliği yarışına giren aday adayları “dikkat çekmek için” ellerinden geleni yapmaya devam ediyorlar. Son örnek Bitlis’ten. 3 milletvekili kontenjanı bulunan Bitlis’te, AKP’den milletvekili aday adayı olan Ece Tuncer isimli bir kadın adaylık başvurusu dilekçesine “Ben eski bakanlardan Kamran İnan’ın eşinin yasak aşkının meyvesiyim” ifadelerine yer verdi. Tuncer’in “adaylık sürecinde artı puan almak için” ortaya attığı bu ifade gündeme bomba gibi düştü.

“RUHSAL SORUNLARI VAR”
Eski bakanlardan Kamran İnan’ın yeğeni Edip Safter Gaydalı iddialara ilişkin SÖZCÜ’ye konuştu ve “Bu kadının ruhsal problemleri var, mahkemeye verdik” dedi.

“DNA TESTİ YAPILDI”
Bitlis eski milletvekili ve eski bakanlardan Edip Safter Gaydalı, Tuncer’in sağlık sorunları olduğunu ve bu iddiayı 2 yıl önce de gündeme getirdiğini belirterek, şunları söyledi:

“Bu hanım aslen Hataylı’dır. 2 sene önce “Ben Kamran İnan’ın kızıyım” diye ortaya çıktı. Bu iddia üzerine dava açıldı. Kamran Bey’den DNA için kan alındı. İddia doğru çıkmadı. Bunun üzerine bu sefer de “Kamran Bey’in değil, eşinin yasak ilişkisinden doğan kızıyım” demeye başladı. Yine dava açıldı. Bu sefer Kamran Bey’in eşinden DNA alındı. Yine dediği doğru çıkmadı. Üstelik kendi ana-babası da hayatta. Onlardan da DNA alındı ve onların çocuğu olduğu belirlendi.”

AKP ADAY GÖSTERECEK Mİ?
Tuncel’in adaylık girişimine AKP’nin vereceği tepki ise şimdilik merak konusu. (SÖZCÜ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler