Yaşanan olay üzücü!

Yaşanan olay üzücü!

Ak Parti İl Başkanı Av. İdris Şahin'den Sözcü18.com'a özel açıklama.

İl Başkanı Şahin, Belediye Başkanı İrfan Dinç'in de müdahil olduğu olayla ilgili olarak konuştu.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in oğlu Enes Dinç'in karıştığı bir kavga olayından sonra, gelişen olaylar çerçevesinde dün akşam Belediye İş Merkezinde yaşananlar Çankırı'da büyük bir infiale neden oldu.

Belediye Başkanı Dinç'in olayın kendisine bildirilmesinden sonra, yanına aldığı koruma ve belediye çalışanları ile birlikte Belediye İş Merkezindeki çıkışlar ve katlarda, İlker Arslan Argun'u araması ve arattırması tepkiyle karşılanmış, bir şekilde telefonla ulaşılan Argun olayın yaşandığı yere çağırılmıştı.

Argun'un Belediye İş Merkezine geldiğinde, karşısında gördüğü Belediye Başkanı İrfan Dinç'in, boğazına sarılması ve başkanın yakınında bulunanlarla birlikte büyük oğlu Fatih Dinç'in elinde sopayla Argun'a ve yanında bulunan Hasan Hüseyin Demirci'yi kötü şekilde tartaklamaları, olayı çevredeki esnafın çok daha büyümeden önlemesi ile sonlanmıştı.

OLAY ÇİRKİN VE UTANÇ VERİCİ!
Konuyla ilgili olarak kendisine ulaştığımız Ak Parti İl Başkanı Av. İdris Şahin "Dün Ankara'daydım. Yaşanan olaydan bilgim yok. İlk kez sizden duyuyorum. Gün içerisinde bir arkadaşım daha yaşanan olaydan söz etmişti. Ben de kendilerine polisin ve adliyenin olayların muhatabı olduğunu, şikayetçi olanların haklarını arayabileceklerini ifade etmiştim. Olayla ilgili sayın başkanı aradım. Ankara'daymış. Konuyla ilgili kendisiyle görüştükten ve olayı teyid ettikten sonra gerekli gördüğümde açıklama yaparım. Ama neresinden bakarsanız bakınız olay üzücü" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler