Yaşı küçük genç kız 5 aylık hamile çıktı

Yaşı küçük genç kız 5 aylık hamile çıktı

Çerkeş'te ortaya çıkan olay sonrası şüpheli R.K tutuklanarak cezaevine konuldu.

Son yıllarda artan küçük yaştaki kızlara cinsel taciz olaylarından bir yenisi Çankırı ili Çerkeş ilçesinde yaşandı.

Henüz 16 yaşında olan S.Ç'nin (16) 5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Son günlerde tuhaf davranışlar sergileyen S.Ç'nin ailesi durumundan şüphelenince, yaşadığı olayı tiraf etmek zorunda kalan S.Ç'nin poliste verdiği ifade sonrası 22 yaşındaki R.K. tutuklanarak gözaltına alındı.

5 aylık hamile S.Ç'nin geçtiğimiz yıl okuduğu Çerkeş Çok Programlı Lise (ÇPL) 9. sınıfından kaydını alarak ayrıldığı öğrenildi.

recep-kus-cerkes-resim-04.jpg

Savcılı ifadesi sonrası çıkaıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen şüpheli R.K.'nın Karatekin Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu öğrencisi olduğu öğrenildi.

Yaşı küçük ve reşit olmayan S.Ç. ailesinin yanından alınarak devlet gözetiminde barınması amacıyla Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı bir kuruma yerleştirildi.

ÇPL OKUL MÜDÜRÜ TÜRKYILMAZ'DAN AÇIKLAMA

Yayımladığımız haberle ilgili olarak Çerkeş Çok Programlı Lise (ÇPL) Müdürü Kadir Türkyılmaz "Yayımladığınız haberde adı geçen mağdur S.Ç. okulumuz öğrencisi değildir. S.Ç. geçen yıl bizim okulumuzda 9. sınıfta okuyordu ve öğrenim hakkını doldurduğu için kaydını aldırdı. Bu durumu başta Çerkeş kamuoyu olmak üzere okuyucularınız  ile paylaşma ihtiyacı duydum” dedi.

Haber metni içinde yer alan fotoğraf, Çerkeş'te yaşanan olayda tutuklanarak cezaevine gönderilen şüpheli R.K.''nın buzlu görüntüsüdür.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler