Yatakta adamın aklını başından alırım

'Yatakta adamın aklını başından alırım'

FHM dergisinin Ekim sayısına verdiği röportajda güzel sanatçı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Asena, FHM dergisinin Ekim sayısına verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yaptı.
İbrahim Tatlıses ile uzun süren çalkantılı bir ilişki yaşayan Asena, ilerde kızı olursa kurallarını da şimdiden koymuş.
 
Asena, 'Kızım olsa tayt bile giydirmem... Çünkü doğruları bulmak için her haltı yedim. Şimdi çok mutaassıbım' ifadelerini kullandı.
 
Gençken verdiği seksi pozlardan pişman olduğunu söyleyen Asena; 'Hani atalarımız 'kadın sokakta hanımefendi, mutfakta aşçı, yatakta o.... olmalı' demişler ya... İşte sevgilim beni böyle tanımlar. Kocam benimle gurur duymalı' diye konuştu.
 
Oryantel Asena geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada kendine bir şato olmayı ve yurt dışında yaşamayı düşündüğünü söylemişti...
 
Monako'da dans ederken 5 yaşında bir kız eteğime yapıştı... Birlikte dans ettik, eğlendik. Ailesi beni masalarına davet etti. Meğer kız kansermiş... Aile 'Kızımız sizi sevdi. İlk kez yüzü gülüyor. Bırakmak istemiyor... Nice'e gelip bizimle kalın' dedi. Sık sık Nice'e gidip şatolarında kalıyorum... Bana Nice'e yakın dağlık bir arazide 11 odalı şato buldular. Evi almak üzereyim."
 
Asena "Paranız bir şato almaya yetecek mi?" sorusuna şu cevabı verdi:
 
"Şatonun değeri 750 bin dolar... Şu an oturduğum evi satmayı planlıyorum. Üzerine banka kredisi de kullanacağım... 19 Eylül'de Nice'e gidip eve bakacağım. O küçük kızın hayatı için bunu yapacağım... Çünkü bana bakınca yüzü gülüyor. Gözleri ışıldıyor... Annesi 'Lütfen bizi bırakma' diyor. Onları bırakamam."
 
'YATAKTA BİR NUMARAYIM'
Asena şaşırtan açıklamalar yapmaya devam ediyor. Posta'ya verdiği röportajda, özel hayatına dair açıklamalarda bulundu. İşte Asenanın yatak odası sırları:
 
''Sevgilime yatak odasında da dans ederim ama parasıyla. Yatakta bir numarayımdır, adamın aklını başından alırım. Yatak odasında çılgınlık yapmak gerekirse revü kızlarını bile getiririm. Benim yanımdaki adama bakıyorlarsa mutlu oluyorum. Bir yere gideceksek onu kendi ellerimle süslüyorum.''

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler