Yavuz Pehlivanoğlu Ortadan aday

Yavuz Pehlivanoğlu Orta'dan aday

Orta insanının yakından tanıdığı işadamı Pehlivanoğlu, AK Parti'den belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu.

AK Parti'den Orta Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulunan işadamı Yavuz Pehlivanoğlu, renkli kişiliği ve yaptığı çalışmalar ile temayül yoklamasına hazırlanıyor.

Orta ilçesinin yıllardan bu yana geri kalmışlığına kendi çözüm önerilerini ortaya koyarak siyasi çalışmalarını sürdüren işadamı Pehlivanoğlu "Orta ilçemiz yıllardan bu yana kendi kaderiyle başbaşa kalmış durumda. Her geçen yıl artan göç ile birlikte sorunlar giderek büyümekte. Ne acıdır ki sokaktaki Ortalı dahi yaşadığı ilçenin sorunlarını tespit edebilirken, çözüm merciinde oturan Ortalı siyasetçiler, çözüme giden yolu ve de yolları üretmekte bugüne nedendir bilinmez sürekli sıkıntı yaşadılar. Bugüne kadar bizlere yansıyan 'siyasi yetersizlik' Orta'nın var olan doğal zenginliklerinin de bertaraf olmasına, ekonomiye dönüştürülememesine yolaçtı. Bu da hem Ortalı insanımın hem bugününü hem de geleceğini karanlık etti" dedi.

Belediye başkan aday adayı Pehlivanoğlu sözlerini şöyle tamamladı:

"Orta ilçemizde bugüne kadar yaşanan tüm sıkıntıları ortadan kaldırmak için adaylık başvurusunda bulundum. İlk günden itibaren söylediğim tek cümle var: Uygulamaya koyacağım projelerle Orta'yı her türlü bokluktan temizleyeceğim!

Sokak da temiz olacak, yönetim de. Ortalı hemşehrilerime bunun sözünü veriyorum. Şikayet etmeye değil çözüm üreterek Ortalı insanımın yaşadığı sıkıntıdan arındırılması için gerektiğinde 24 saat hiç durmaksızın çalışacağım. İnanıyorum ki, Orta'nın doğal kaynakları ve insanımızın azmi ile yılların birikmiş sorunları çok kısa sürede mazide kalacak. Partili partisiz tüm hemşehrilerimi şahsımı desteğe davet ediyorum."

PEHLİVANOĞLU, ZİYARETLERİNE BAŞLADI
Aday adaylığı başvurusu sonrası siyasi çalışmaları için ön hazırlık devresini tamamlayan Yavuz Pehlivanoğlu, yaptığı program çerçevesinde bir dizi etkinliklerin startını da dün akşam verdi. Pehlivanoğlu, Ankara'da hizmet veren Ortalılar Derneğini ziyaret ederek belediyecilik anlamındaki düşüncelerini hemşehrileriyle paylaştı.

Dernek Başkanı Yunus Yarimkaya ile birlikte dernek yönetimi ve Ortalı hemşehrilerine doğup büyüdüğü ilçesi ile ilgili hayallerini ve yapacaklarını anlatan Pehlivanoğlu, ziyaretten oldukça mutlu ve moralli ayrıldı.

yavuz-pehlivan-ortadernekziyareti-sozcu-resim-09-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler