Yavuz Pehlivanoğlu Ortanın pohunu atıyor!

Yavuz Pehlivanoğlu Orta'nın 'poh'unu atıyor!

AK Parti'nin Orta belediye başkan aday adaylarından Yavuz Pehlivanoğlu kolları erken sıvadı.

AK Parti Orta Belediye Başkan adaylığı için diğer 5 adayla yarışan sanayici-işadamı Yavuz Pehlivanoğlu, seçim sloganı olan 'Orta'yı her türlü pohtan kurtaracağım' (!) vaadini yerine getirmek için kolları şimdiden sıvadı.

AK Parti'nin Çankırı'da 50'ye yakın 'belediye başkan aday' adayı arasında gerek hitabeti gerekse sergilediği eylemleriyle dikkati çeken sanayici-işadamı Yavuz Pehlivanoğlu "Ben Orta'nın daha doğrusu hepimizin bildiği Karapazar'ın kaderini değiştirmek için siyasete girdim. AK Parti'den de belediye başkan aday adayı oldum. Yıllardır 'bu ilçenin kaderini değiştireceğim' diye belediye başkanlığına seçilenler ne yazık ki Karapazar'ı ikiye, üçe bölmekten öteye geçemediler. Sorun çözme yerine yeni sorunlar yarattılar. Bu böyle gitmemeli. Orta'nın enerjisi ve de sahip olduğu doğal zenginlikleri var olan gruplaşmaların yok edilmesiyle çok daha belirgin olarak meydana çıkacak." dedi.

Dün Orta ilçesinde gün boyu yaptığı organizasyon ile, elinde küreği kapı kapı gezerek vatandaşın 'poh'unu alan AK Parti Belediye Başkan aday adayı Yavuz Pehlivanoğlu, günün değerlendirmesini sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan takipçileriyle şöyle paylaştı:

"Bugün çok komik mi desem trajİkomik mi desem; oturup dizlerime vura vura ağlasam mı bilemediğim bir olay yaşadım.

Traktörü bir bokluğa çektim, evin hanımına gittim. 'Abla ben İmilgilin Yavuz'um, AKP'den Orta Belediye Başkan aday adayıyım' dedim.
 
''İyi, gözel..'' dedi. 'Ben Orta Belediye Başkanı olursam, Orta'daki ahırların tüm mayısını ben toplayacağım belediye olarak.' dedim.
 
'N'apacan o kadar mal pohunu?'dedi.
 
Dedim 'Paketleyip satacam' En sonunda ne dese beğenirsiniz?
 
'Ablasının sen Halilci misin, Recepci mi?'
 
Ben de 'Yok abla, ben ne Halilci ne de Recepciyim. Ben pohçuyum' dedim, gülüştük.
 
Ama hala düşünüyorum. Sahi ben neciyim?
 
Eyy Ortalı ben neciyim biliyor musunuz? Ben sizin mallarınızın pohunu bile market raflarında satabilecek adamım. Hem imal ederim hem satarım. Ortalı gençler Şabanüzü'nde çalışırken, Orta böyle mahzun, böyle garip kalmışken gravat takmayacak adamım.
 
2023 Orta'sını sizinle el ele yeniden inşaa edecek adamım. Beni ya kamyonun üstünde çalışırken, ya kepçede mal boku yüklerken, ya da kaynak makinasının başında kaynak yaparken, çayı kendi ellerimle temizlerken, gerektiğinde yolları süpürüken, mavi ladin ormanlarını dikerken, hazır çim fabrikasında çim keserken, hayvancılık organize sanayisinde amelelik yaparken; sizin için, Orta için Meclisin kapısında yatarken göreceğinize emin olabilirsiniz. Sadece bir sefer ve 5 sene sizden hepimizin Orta'sı için beni tercih etmenizi rica ediyorum. Ben Taslakgil'in Yavuz'um, ben ne Halilci ne de Recepciyim.
 
Ben Orta'cıyım. Ben Karapazarlı'yım. Ben Orta'nın etrafındaki dağlarda buz gibi suların içinde yanan adamım. Ben Orta için içi içine sığmayıp çatlamamak için her gün bir dağında yatan adamım.
 
Sizlerden Orta için, Orta'nın geleceği için destek istiyorum."
 
000-0000000yavuz-akparti-karapazar-pehlivanoglu-sozcu-resim-091.jpg
 
ADAY SEÇİLİRSEM AK PARTİ'YE ORTA'DAN REKOR OY ÇIKARACAĞIM!
AK Parti Orta Belediye Başkan aday adayı sanayici-işadamı Yavuz Pehlivanoğlu Sözcü18 Haber Merkezi'ne yaptığı açıklamada hayli iddialı konuşarak "Aday tespitine gidilen şu günlerde partim beni Orta'dan belediye başkanı adayı yaparsa, iddia ediyorum Orta'da oy patlaması yaşatacağım. Bununla birlikte Orta'da yıllardır süren gruplaşmaya son verecek, birlik ve beraberlik içerisinde, kadınıyla, çocuğuyla, yaşlısıyla, genciyle, siyasi parti farkı gözetmeksizin tüm Ortalılar tek yürek olacak. Bugün Orta'nın sokakları bunu bana fazlasıyla yaşatıyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler