Yemek faturaları aday Dinçin cebinden mi?

Yemek faturaları aday Dinç'in cebinden mi?

AK Parti'nin Belediye Başkan adayı İrfan Dinç, sürekli olarak Çamaşırhane'de yemek organizasyonuyla gündeme geliyor...

Çankırı Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğu ilk yıllarda restore edilerek günümüze kazandırılan Tarihi Çamaşırhane günümüzde AK Parti Belediye Başkan adayı İrfan Dinç'in adeta 'yemekhanesi' olarak işlev görmekte.

AK Parti'nin Çankırı belediye başkan adayı Dinç, hangi sivil toplum örgütüyle görüşecekse, kime ne anlatacaksa, hangi seçmen grubunu kendisine nasıl taraftar haline getirecekse, önceden yapılan organizasyonla 'toplantı yeri' Tarihi Çamaşırhane, masalarda da mutlak surette bir dizi menü hazır ve nazır olarak beklemekte!

Belediye Başkan Adayı Dinç son olarak Çankırı Meslek Yüksek Okulu Eğitim ve Kariyer Topluluğunun öğrenci üyelerini Tarihi Çamaşırhane'de ağırladı ve kendilerine Belediye Başkanı olarak Çankırı'da yaptığı hizmetleri sıraladı!

Tabii önceden hazırlanan bir yemek menüsü eşliğinde!

Yaşanan bu durumla ilgili olarak 2 konu gündemimiz dahiline giriyor: Birincisi Tarihi Çamaşırhane'nin isminin değiştirilerek 'İrfan'ın Mutfağı'na dönüştürülmesidir.

İkincisi ise; Şayet 'İrfan'ın mutfağı' çok fazla itici geldiyse; "Belediye Başkan adayı olduğunuz şu günlerde böylesi organizasyonlarda ortaya saçılan yemeklerin bedeli kimin cebinden çıkıyor?" sorumuza yanıt verilmesini talep ediyoruz!

Haydi beyler; Yediklerinizi biraz eritme zamanı gelmedi mi!!!

1460189_204504166400514_424759043_n.jpg

FOTOĞRAF; TARİHİ ÇAMAŞIRHANE'DEKİ ORGANİZASYON
AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İRFAN DİNÇ'İN

PROPAGANDA TOPLANTISININ KANITIDIR...

Tarihi Çamaşırhane'de dün gerçekleştirilen toplantıdan bir kare...

Soldan sağa AK Parti Çankırı Gençlik Kolları Başkanı Raşit Çelebi, Çankırı Belediyesi Meslek Yüksek Okulu Kariyer Topluluğu Başkanı Yasin Tekin, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve Belediye Meclis üyeliği adaylığı için belediye yazı işlerindeki memuriyet görevinden istifa eden Hüseyin Boz...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
43 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler