Yeni hastane 10 gün içerisinde hizmete giriyor

Yeni hastane 10 gün içerisinde hizmete giriyor

Yapımı yıllardır süren ancak yapılan son çalışmalarla tamamlanma aşamasına gelen yeni hastanenin hizmete girmesi için sayılı günler kaldı.

İlk kazmanın vurulduğu günden bu yana yaklaşık on yılı bulan ve Sağlık Bakanlığına devrinden sonra hızlı bir şekilde yapımı tamamlanan hastane, hizmet vermek için gün sayıyor.

Eksikliklerin tamamlandığı şu günlerde hastanenin son ziyaretçisi Ak Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu oldu. Bugün saat 14.00 sularında beraberinde İl Başkanı Av. İdris Şahin olmak üzere, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakoç ve Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Fatih Esad Topal ile birlikte tamamlanma aşamasına gelen hastaneyi ziyaret eden milletvekili Kınıklıoğlu, ziyaretten oldukça mutlu ayrıldı.

HASTANE İNCELEMESİNDEN GÖRÜNTÜLER İÇİN

Sözcü18 haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre, mevcut Devlet Hastanesinde başta kadın doğum ve çocuk servisleri olmak üzere, göz, kbb, diyaliz, fizik tedavi ve psikiyatri bölümlerinin hizmet vermeye devam edeceği öğrenildi.

Kırkevler'deki yapımı tamamlanmak üzere olan yeni hastanede ise; başta genel cerrahi olmak üzere, göğüs cerrahisi, beyin cerrahisi, dahiliye, kardiyoloji, gastroentoloji, ortopedi ve üroloji servisleri hizmet verecek.

EKSİKLİKLER: ÇEVRE DÜZENLEMESİ ve İÇ DİZAYNI
Edinilen bilgilere göre yeni hastanede son günlerde sürdürülen çalışmalar çevre düzenlemesi ve iç dizaynı üzerinde yoğunlaşmış durumda.

Özellikle otopark konusunda yaşanan sıkıntının aşılması yönünde hastanenin arka ve yan cephelerine çalışmaların sürdüğü öğrenildi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler