Yeni hastane nihayet!

Yeni hastane nihayet!

2002 yılından bu yana çeşitli nedenlerle hizmet veremeyen hastane, 14 Mart Tıp Bayramında Çankırılıların hizmetinde olacak.

2002 yılından bu yana yapımı devam eden ve bugün itibari ile son şeklini alan Çankırı Devlet Hastanesinin Kırkevler Mahallesinde bulunan 150 yataklı ek hizmet binası 14 Mart Tıp Bayramında vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

MHP'li Sağlık Bakanı Osman Durmuş'un 2002 yılında temelini attığı hastane, yapımını üstlenen müteahhidin çıkardığı sorunlar nedeniyle uzun süre hukuksal sorunlar yaşamış, daha sonra Sağlık Bakanlığının binayı teslim almasından sonra yeni ödeneklerle bugünkü haline dönüştürülebilmişti.

Çankırı Devlet Hastanesinin ek hizmet binasındaki eksiklikler nihayet tamamlandı ve 14 Mart 2011 Pazartesi günü Çankırılıların hizmetine girecek. Yeni hastanenin resmi açılışı ise ilerleyen günlerde belirlenecek bir takvimde gerçekleştirilecek.

BAZI BÖLÜMLER MEVCUT BİNADA KALDI
Edinilen bilgilere göre mevcut hastanede Kadın-Doğum-Çocuk, Fizik Tedavi, KBB, Göz ve Cildiye servisleri hizmetleri devam ederken, diğer bölümler Kırkevler'deki ek binaya taşındı.

Öte yandan mevcut Çankırı Devlet Hastanesi ile ek binada poliklinik hizmetlerinin kesintisiz olarak hizmet vereceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler