Yeni Valilik Projesi ötelendi!

Yeni Valilik Projesi ötelendi!

Proje çalışmalarının Ekim ayında tamamlanması ve ihaleye çıkılması hedeflenmişti... Ancak...

Mayıs 2012'de düğmeye basılan ve Kırkevler bölgesine yapılması planlanan yeni Çankırı Valiliği hizmet kompleksi projesinin yapım ihalesi henüz açıklanmayan nedenlerden dolayı Ocak 2013 tarihine ertelendi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin konuyla ilgili olarak elde ettiği bilgilere göre yaklaşık 20 milyon tl'lik bir bedelle tamamlanacak olan hizmet kompleksinin avam projesi ile birlikte İçişleri Bakanlığı'ndan Çankırı Valiliği hesabına maliyet bedelinin yüzde 10'u kadar bir rakam 2012 yılı bütçesinden ayrılmıştı.

Haziran ayında sergilenmeye başlanan avam proje ile birlikte esas proje ve yapım ihalesi için sürdürülen hazırlıkların da Ekim ayına kadar tamamlanması hedeflenmişken, içinde bulunduğumuz Ekim ayı ortalarına gelinmesine karşın yeni valilik hizmet kompleksi henüz ihaleye çıkartılamadı.

Güvenilir kaynaklardan edinilen bilgilere göre yapım ihalesinin Ocak 2013'e yetiştirilebileceği öğrenilirken, bugünlerde Fransa seyahatinde olan Vali Vahdettin Özcan'ın Çankırı'ya dönüşte konuyla ilgili olarak bir açıklama yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler