Yeni Yıl Mesajları

Yeni Yıl Mesajları

Başta Ak Parti Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin olmak üzere siyasi parti il başkanları ve stk yöneticileri yeni yıl mesajları yayımlıyorlar.

Yeni yıla girmeye saatler kala siyasiler ve stk'lar ardı ardına kutlama mesajları yayımlıyorlar.

Ak Parti Çankırı milletvekili ve Anayasa Komisyonu Üyesi Av. İdris Şahin de yeni yılla ilgili yazılı bir mesaj yayımladı. Şahin'in mesajı şöyle:

"Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı geride bıraktık. Umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin mutluluk ve heyecanının yaşandığı, zaman içinde insanların kendilerini yenilemeleri, yeni yılla birlikte yeni başlangıçlara adım atmaları için bir fırsat olarak değerlendirmeye başlanmıştır. Yeni yılla birlikte yeni umutlar, güzel beklentiler, tüm dünya için iyimser dileklerin egemen olduğu bir ortam oluşmakta, insanların yaşama dair hevesleri pekişmektedir.

Beklentilerimizin gerçeğe dönüşmesinde bireysel ve kurumsal çalışmalarla hedeflenen yere ulaşmanın ana kaynağının yine bireyin bizzat kendisi olduğunu, insanın kendi mutluluğunun çevresinin mutlu ve huzurlu olması ile tam bir anlam kazanacağını vurgulamak istiyorum.

Bu zamana kadar yaşanmış olumlu ya da olumsuz birikimlerin ışığında, 2012 yılının Ulusumuza, Ülkemize, Dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, hepinize saygılarımı en içten dileklerimi sunuyorum."

AK PARTİ İL BAŞKANI
SALİM ÇİVİTCİOĞLU'NUN YENİ YIL MESAJI

"Acısıyla , tatlısıyla; Olumlu, olumsuz  olaylarıyla 2011 yılını geride bırakıyor; Büyük beklentilerle yeni bir yılı karşılamaya hazırlanıyoruz.

Geride bıraktığımız 2011 yılı siyaseten bazı olumsuzluklar yanında ülkemiz açısından olumlu gelişmelerin yaşandığı bir yıl olarak hatırlanacaktır. Demokratikleşme adına yapılan açılımlar, başarılı bir seçimle ülke istikrarının devamı, Avrupa’da yaşanan  ekonomik krize rağmen
sürdürülen büyüme, ihracat ve mili gelir artışı, ulaşım, sağlık vb kamu hizmetlerinde gözle görülen iyileşmeler ülkemiz adına yaşanan olumlu gelişmeler olarak değerlendirilebilir. Terörle ilgili bir takım sıkıntılar ve terörle mücadele esnasında önceki gün  yaşadığımız aksaklık ve  Van’da meydana gelen deprem vb hususlar ise olumsuz olarak değerlendireceğiniz hususlar olmaktadır.

İlimiz açısında ise 2011’in başarılı bir yıl olduğunu düşünüyorum. Özel sektör tarafında yapılan büyük çaplı yatımların hayata geçmesi  ve kamu tarafında cumhuriyet tarihinin Çankırı için en büyük projeleri arasında yer Hamza ve Koyunbaba barajlarının yapımına başlanması; üniversitemizin alt yapısının hızla devam etmesi, sürdürülen şehir içi ve şehirler arası yol çalışmaları, adliye sarayının tamamlanma aşamasına gelmesi ,emniyet müdürlüğü binasını kısa sürede tamamlanacak olması ilimiz açısından olumlu gelişmeler olarak değerlendirilebilir

2012 yılının da ülkemiz ve memleketimiz için olumlu gelişmelerin yaşanacağı, insanımızın huzur, refah ve mutluluğunun artacağı maddi ve manevi hazların yaşanacağı bir yıl olması dileğiyle tüm hemşerilerimizin yeni yılını en kalbi duygularla kutlar; Hayırlara vesile  olmasını yüce Allah’tan  niyaz ederim."

TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI
HAYRETTİN ÇELİKTEN'İN YENİ YIL MESAJI

"Değerli Hemşehrilerim, Saygıdeğer ticaret ve sanayi erbabı;

İyisiyle kötüsüyle, türlü ekonomik sıkıntıları ile, acı ve tatlısıyla çok çalıştığımız bir yılı daha geride bırakıyoruz.

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası olarak 2012 yılına girerken, üyelerimize ve halkımıza en iyi ve etkin hizmetleri gerçekleştirmeyi kendimize amaç edindik. Yeni yılın tüm dünyaya ve  ülkemize sağlık, mutluluk ve barış getirmesini diliyor, 2012 yılının başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum."

ÇANKIRI BAROSU BAŞKANI
AV. ERKAN KÖROĞLU'NUN YENİ YIL MESAJI

"Savaşların, Kötülüklerin, düşmanlığın ve yokluklar ile toplumu derinden etkileyen doğal afetlerin geride kalan yıl gibi hep geride kalması umuduyla önümüzdeki uzun yeni yılın ve yılların ülkemize ve tüm dünyaya barış sağlık hoşgörü ve güzellikler getirmesi dileğiyle tüm Çankırımızın ve gurbette yaşayan tüm Çankırılılarımızın yeni yılını kutluyorum."

ÇERKEŞ KAYMAKAMI YASİN ÖZTÜRK'ÜN
YENİ YIL KUTLAMA MESAJI

"Sevinçleri ve üzüntüleriyle 2011 yılını geride bırakarak 2012 yılını huzur ve mutluluk içinde hep birlikte karşılamaktayız.

2012 yılının birlik ve beraberlik içinde Milletimiz, Ülkemiz, İlçemiz ve bütün insanlık için üzüntü,  keder ve felaketlerden uzak sağlık, mutluluk, barış ve huzur dolu bir yıl olması dileklerimle tüm Çerkeşli hemşehrilerimin, kamu görevlisi arkadaşlarımın ve basın mensuplarının yeni yıl sevincini paylaşır, selam ve saygılarımı sunarım."

ÇERKEŞ BELEDİYE BAŞKANI
ŞÜKRÜ TARHAN'IN YENİ YIL MESAJI

"Acısıyla, tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık. Ümit ve beklentilerle dolu olduğumuz yeni bir yıla girecek olmanın heyecanı içerisinde  geleceğe olan inancımızı ve umutlarımızı yitirmeden Çerkeş’imiz için her zaman daha iyisini ve güzelini yapmayı  sürdürüyoruz.
 
Halkımızı kalkındırmaya yönelik çabalarımızla devam ediyor;  gelecek nesillere gururla  bırakabileceğimiz  bir Çerkeş’i inşa etmek için en iyi ve en etkin hizmetleri doğru ve zamanında atılan adımlarla halkımıza sunmak için çalışıyoruz.
 
İlçemizi hep birlikte, vatandaşlarımızın yaşamaktan keyif alacakları, mutlu ve güven ortamı içerisinde yaşayacakları, yıldızı parlayan, ışık saçan  bir kent haline getirme kararlılığımız  devam ediyor.
 
2012 yılı bahar ayı ile Çerkeş Organize Sanayi Bölgesinde kurulacak olan yatırımların filizlenmeye başlaması ile ilçemizin çehresi değişecek, ilçe gelir seviyesi artacaktır, buna bağlı olarak ekonomik canlanma ile esnafımızın da yüzü gülecektir. İlçemiz tamamıyla göç alan bir ilçe konumuna geleceği gibi nüfusumuzda da ciddi artışlar olacağı kaçınılmazdır.
 
Bu duygu  ve düşüncelerle yeni yılın tüm dünyaya, ülkemize ve ilçemize, tüm vatandaşlarımıza, Çerkeşli hemşerilerimize mutluluk ve  huzur getirmesini  diliyor, 2012 yılının barışın, uzlaşının, toplumsal birlik ve beraberliğin egemen olduğu, sağlık ve başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum. Yeni yılınız kutlu olsun."

ŞABANÖZÜ BELEDİYE BAŞKANI
ALİ ÇAPCI'NIN YENİ YIL MESAJI

"Halkımızın Yeni yılını tebrik eder, İlçemize, Milletimize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini bekler, 2012 yılında Tüm halkımıza sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim."

MHP İL BAŞKANI ALİ ACIBUNAR'IN
YENİ YIL MESAJI

"2012 Yılının tüm halkımıza barış ve huzur getirmesini, 2012 ve önümüzdeki yılların Türk-İslam coğrafyasının şahlanışına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler