Yenilginin adı: Talihsizlik (miş) (!)

Yenilginin adı: Talihsizlik (miş) (!)

Kendi evinde ligin zayıf takımlarından Eyüpspor'a 2-1 yenilen Çankrıspor teknik direktörünün mazereti: Talihsizliklik...

Eyüpspor maçının sonrasında açıklamalarda bulunan teknik direktör Hakan Yılmaz nam-ı diğer "Çakma", 2-1 mağlubiyetin ardından üzgün olduklarını söyleyerek, ''İlk yarı çok iyi bir oyun çıkardık. İlk yarı 3-0 bile olabilirdi. 1-0'ın tehlikeli olduğunun farkında idik. Devre arasında bunu hatırlattım ve ikinci yarıya golle başlamayı hedeflemiştik ama olmadı. Maçın kırılma anları hep bizim aleyhimize gelişti. Çok rahat alabileceğimiz bir maçtı. Eğer ikinci golü bulabilseydik maç çok daha farklı biterdi. Talihsizlikler oldu. Futbolda şansın yanınızda olması lazım. Beklemediğimiz ve talihsiz bir yenilgi aldık'' ifadelerini kullandı.

Takımın üzerinde çeşitli baskılar olduğundan bahseden Yılmaz, bu baskılardan Çankırıspor futbolcularının kısa sürede kurtulacağını kaydetti.

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali ise takımın her geçen gün biraz daha iyiye gittiğini vurgulayarak, sabrın ardından başarının geleceğini belirtti.

kaynak: karatekin gazetesi

MAĞLUBİYETLE BRLİKTE 30 BİN TL DE UÇTU!

Öte yandan, kulübün gelir hanesinde önemli bir paya sahip olan İddaa payında ise Pazar günü alınan yenilgi ile ekonomik kaybın boyutu 30 bin tl.

Bilindiği gibi Çankırıspor’un mücadele verdiği Spor Toto 2. Lig’de İddaa’ya giren maçlarda galip takım 60 bin tl alırken, yenilen taraf 30 bin tl alıyor.

Çankırıspor’un Eyüpspor karşısında kendi evinde 2-1 yenilmesi sonucu kulüp haftayı 30 bin tl kayıpla kapadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler