Yer teslimi yok ama, şov devam ediyor

Yer teslimi yok ama, şov devam ediyor

Yıldıztepe'de gerçekleştirilen "telesiyej ihalesinin"

yer teslimi konusunda yaşanan sıkıntı bütün hızıyla devam ediyor.

Orman Genel Müdürlüğünün Yıldıztepe konusunda "sümen altında" bırakılmış sorunlardan dolayı göstermiş olduğu hassasiyet devam ederken, "yaşanacak sorunları bile bile" ihaleyi gerçekleştiren Çankırı Valisi Şemsettin Uzun'un "kıytırık belgelerle şovu" (daha doğrusu masturbasyonu) da devam ediyor!

Yaklaşık 30 günü geçen bir süre önce ihaleyi tamamlamış olmasına karşın, yüklenici firmaya hala "yer teslimi" yapamamış olan Ilgaz Köylere Hizmet Götürme Birliği, dolayısıyla Çankırı Valiliği, çareyi Turizm Bakanlığı ve Orman Bakanlığı kapısı önünde "tünemekle" geçirmekte.

Bu "tüneme" sonucu olarak da yapılması düşünülen proje(lerle) ilgili olarak Turizm Bakanlığından "ön izin belgesi" alabildi! Ve alınan bu "ön izin belgesi" ile de Çankırı basını karşısında "show yapma ihtiyacı" hissedildi ki, belge kameraların adeta gözüne sokuldu!

GERÇEKLER "GÖKYAR VADİSİ"NDE GİZLİ!
Vali Şemsettin Uzun, Ilgaz'a telesiyej projesinde her geçen gün içinde bulunduğu batağa giderek daha fazla saplanmakta!

Yıldıztepe gerçeğini tüm çıplaklığı ile gözler önüne sermeyen Vali Uzun, bugün eline aldığı "ön izin belgesi" ile adeta çocuklar gibi sevinmekte! Hoş, sevinse yine razıyız! Objektifler karşısında "sevindik" durumu yaratmakta! Ancak fotoğraf karelerine yansıyan yüzüne baktığımızda içten içe "umarım bu belgeyi yutarlar" (!) hissiyatı taşımakta olduğu gün gibi aşikar!

Turizm Bakanlığından çıkması gereken "kesin yatırım belgesi" ve Orman Bakanlığından alınması gereken "olur" belgeleri bir araya gelmeden Ilgaz - Yıldıztepe'ye çivi çakmanın, çivi çakmak için gerekli olan "yer tesliminin" yapılması gerektiğini bilgisayar başına oturan her vatandaş rahatlıkla öğrenebilir.

Vali Uzun, Yıldıztepe'ye hizmet etmek istiyorsa, Vali Uzun, Çankırı rüyasında "samimi" ise, işe "Gökyar Vadisi" ile başlamalı!

Hem de acilen...

Yoksa, mevcut durum ve gerisi olsa olsa "hikaye"den öteye geçmez!

Haber/Yorum: Vedat Beki

Not: Gökyar Vadisi ile ilgili araştırmamız yakında okuyucu ile paylaşılacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler