Yerli Dallas baş döndürdü!

Yerli Dallas baş döndürdü!

Muğla Fethiye'de baş döndüren trafik...Kaçırarak evlendiği eşinin başkasına kaçtığını iddia eden adam şikayetçi oldu. Suçladığı kişinin de eşi başkasına kaçmış...

25 yaşındaki Soner Elmadibi, kaçırarak evlendiği eşi 17 yaşındaki D. Elmadibi'nin evli ve 2 çocuk babası Şenay S. ile kaçtığını iddia ederek şikâyetçi oldu. Elmadibi, Şenay S.'nin eşinin de başka birisiyle kaçtığını ileri sürdü. 

Fethiye'nin Yaka Köyünde inşaat işçiliği yapan Soner Elmadibi, elma toplarken tanışıp 3 ay arkadaşlık yaptığı eşi D. Elmadibi'ni evlenmek için ailesinden istedi. Soner Elmadibi, yaşı küçük olduğu gerekçesiyle ailesinin vermediği genç kızı 18 Aralık 2011'de kaçırdı. Daha sonra, ailesinin rızasının alınmasıyla nikâh kıyan çift, 28 Ekim 2012'de yaptıkları düğünle evlendi. 
 
DÜĞÜNDEN DÖNDÜM, GİTMİŞ
Soner Elmadibi, 13 Ocak'ta annesi Hanife Elmadibi ile birlikte teyzesinin düğününe gitti. Eşi D. Elmadibi ise rahatsız olduğunu belirterek evde kaldı. Düğünden eve dönen Soner Elmadibi, eşini bulamadı. Genç adam, eşinin orman işçisi evli ve 2 çocuk babası Şenay S. ile kaçtığını öğrendi. Polis ve jandarmaya şikâyet dilekçesi veren Elmadibi, sorumluların cezalandırılmasını istedi. 
 
2 BİN LİRA BAŞLIK VERDİM
Soner Elmadibi, "Ailesi vermediği için eşimle anlaşıp kaçtık. Daha sonra ailesinin rızasını alınıp nikahlandık. 2 bin lira başlık parası ödedim. Köyde güzel bir düğün yaptık. Oldukça iyi anlaşıyorduk, hiç kavgamız yoktu. Köyümüzdeki orman işçisi Şenay S. eşimi kandırarak kaçırdı. Bu şahsın eşinin de bir başkasına kaçtığını öğrendim. Ancak hala evli görünüyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler