Yetenek Sizsinizde şampiyon Atalay Demirci

Yetenek Sizsiniz'de şampiyon Atalay Demirci

Atalay Demirci adlı Stand Up'çı, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının birincisi oldu.

 

Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'ın jüri koltuğunda olduğu Yetenek Sizsiniz, Türkiye'nin birinci Stand Up gösterisi ile programa katılan Atalay Demirci oldu. Muhteşem performanslarıyla sezon boyunca izleyicinin kalbinde taht kuran Atalay Demirci 250 bin TL'lik ödülün de sahibi oldu.
 
Star Tv'de yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışma programı dün akşam final bölümüyle ekrana geldi. Finalde yaklaşık olarak 1 saat sahnede kalan Atalay Demircimüthiş esprileri ile geceye damgasını vurdu. 7'den 70'e herkesin gülmekten kırıldığı Atalay Demirci'nin final performansı izleyenler tarafından beğenilirken iki kez de Atalay, yazdığı şiirleri programda okudu.
 
Yetenek Sizsiniz Türkiye'de bu yıl oylama rekorunu elinde bulunduran minik Baha Bayırlı ise Yıldızların Altında isimli şarkı ile bateri performansını sundu. Henüz çok küçük olmasına rağmen ilginç bir şekilde kendisinden beklenmeyecek şeyleri yapan minik Baha Bayırlı bir kez daha bütün gönülleri kazandı. 
 
Bir Ara yapımcı ve Jüri üyesi olan Acun Ilıcalı minik Baha Bayırlı'yı seyircilerin arasına gönderince olanlar oldu. Minik Baha Bayırlı bir türlü seyircilerin arasından inmeyince Acun Ilıcalı ne yapacağını şaşırdı. Bir süre sonra aşağıya inan minik Baha Bayırlı Hülya Avşar'ı yanağından öptü ve ard arda gong butonuna bastı. Baha butona bastıkça salonda kahkaha tufanı esti.
 
Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışma progmanının finalinde ilk ikiye Atalay Demir ve Baha Bayırlı kaldı. Atalay Demirci ve Baha Bayırlı birincilik için tekrar SMS'te halk tarafından oylandı. SMS'lerle Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin birincisi Stand Up gösterisi ile programa Alatay Demirci oldu. Muhteşem performanslarıyla sezon boyunca izleyicinin kalbinde taht kuran Atalay Demirci 250 bin TL'lik ödülün de sahibi oldu.
Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl da Max adlı köpeği ile yaptığı şovla herkesin beğenisini kazanan Ali adlı yarışmacı birinci olmuştu.
 
atalaydemirci-startv-sozcu-resim-031.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler