Yeter artık huzur istiyoruz!

"Yeter artık huzur istiyoruz!"

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten bölücü terör örgütü tarafından yapılan son saldırıları kınayarak çağrıda bulundu.

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Çankırı STK Güçbirliği Platformu Başkanı Hayrettin Çelikten Bölücü terör örgütü tarafından yapılan son saldırıda yine bir çok ocağa ateş düştüğünü dile getirerek, hainlerin yaptığı saldırıyı lanetledi.

Çelikten , Anadolu toprakları üzerinde yıllardır düşman gözlerin olduğunu vurgulayarak, ‘’Biz bu toprakları kanla aldık ve bu topraklar sonsuza kadar bizim olarak kalacak’’ dedi.
 
Terör örgütüne karşı Türkiye’nin demir yumruğunu artık göstermesi gerektiğini söyleyen Çelikten "Türkiye artık demir yumruğunu dosta düşmana göstermelidir. Terör örgütünün gerek içerde gerekse dışarıdaki uzantıları, adi terör örgütünün iplerini tutanlar bilmelidirler ki, bu yaptıklarının hesabı sorulacaktır. Bu vatan hiçbir zaman savunmasız kalmamıştır kalmayacaktır da.”
 
Son dönemde artarak yapılan yatırımlar düşünüldüğünde bölgede 40 yıldır yaşananların ekonomik temelli olmadığını söyleyen Çelikten "Hükümetimiz tarafından son yıllarda hiçbir bölgeye yapılmadığı kadar Güney Doğu ve Doğu ilerine yatırım yapılıyor. Buna bağlı olarak bölgede özgürlüklerde genişliyor. Ama ne yazık ki ekonomik olanakların artması ve özgürlüklerin yükselmesine rağmen terör olayları azalmak yerine her geçen gün tırmanıyor" dedi.
 
Hükümet tarafından yapılan bunca yatırıma rağmen yaşananların düşündürücü olduğunun altını çizen Çelikten "Bir çok kişi terörün ekonomik kaynaklı olduğunu söylemesine rağmen son gelişen olaylar onca hibe ve teşviğe rağmen hiçbir şeyin değişmediğini göstermekte. Yapılan yatırımlara rağmen terörün artması bölgede yaşananların ekonomik değil, ideolojik temelli olduğunu gösteriyor" ifadelerini kullandı.
 
Çelikten Türkiye’nin sabrının taştığını belirterek, "Son günlerde ırkçılık boyutunda olayların yaşanması endişe verici boyutlara ulaşmıştır. Olayların bu boyutlara ulaşması ülke ekonomisini de olumsuz etkilemektedir’’ şeklinde konuştu.
 
"TÜRK MİLLETİ BU HAİNLERİN KÖKÜNÜ KAZIYACAKTIR"
 
Terörle mücadelenin bir çok boyutu bulunduğunun altını çizen Çelikten, şöyle devam etti:
 
"Terörle mücadelenin milletçe, devletin bütün kurumlarının işbirliği ve kararlılığı ile bir tek terörist kalmayana kadar sürdürülmelidir ve böyle de olacaktır. Türk milleti birlik ve kararlılık içerisinde içte ve dışta bulunan bu hainlerin kökünü kazıyacaktır. Ne içeride ne de dışarıda Türk milletinin bu haklı mücadelesi karşısında durma şansı yoktur. Huzur ve kardeşliğimizi bozmayı hedefleyen bu saldırıları gerçekleştirenler milletimizin sahip olduğu kardeşlik ruhu ve iradesi karşısında emellerine asla ulaşamayacaklar ve hüsrana uğrayacaklardır.”
 
Hakkari’de yaşanan hain saldırıda 8 yiğidimizin şehit düştüğünü hatırlatan Çelikten "Tüm ülkemize baş sağlığı diliyoruz" dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler