Yetim parası ile Antalya tatili!

Yetim parası ile Antalya tatili!

İl Genel Meclisi üyeleri 4 günlük Antalya tatilindeler...

Çankırı İl Genel Meclisi üyeleri 12-16 Aralık tarihleri arasında Antalya'da seminer toplantısında.

Edinilen bilgilere göre İl Genel Meclisi Üyeleri Birliği tarafından Antalya - Lara'da WOW TOPKAPI HOTEL'de düzenlenen bölgesel toplantıya Çankırı İl Genel Meclisi'nin 27 üyesi bugün Antalya'ya gitti.

Dört gün sürecek olan toplantının giderlerinin Çankırı İl Özel İdaresi tarafından karşılanması tepkiyle karşılandı.

Edinilen bilgilere Antalya'da bugün havanın kapalı olduğu ve il genel meclis üyelerinin otelin kapalı havuzunda yüzerek günü tamamladıkları öğrenildi.

Meclis üyelerinin ziyareti 16 Aralık Pazar günü sona erecek.

topkapi-wowhotel-antalya-sozcu-resim-111.jpg

ANTALYA-LARA'DA WOW TOPKAPI PALACE HOTEL

Tarihi dokular içinde geçmişe yolculuk yaparken, benzersiz mimari yapıların içinde yaşamanın ne demek olduğunu merak edenlerden misiniz? WOW Topkapı Palace Hotel, İstanbul'daki Topkapı Sarayı'ndan esinlenerek Antalya'nın Lara-Kundu Bölgesi' nde hizmet vermekte. 85.000 m²' lik bir alanın içinde yer alan WOW Topkapı Palace Hotel'de sultanlar gibi ağırlanmaya hazır olun… Topkapı Palace Hotel'in kapılarını araladığınız anda harem odalarında konaklayacak, Saray mutfakları ve Aya Irini'de yemek keyfini tadacak, Sultan Ahmet Meydanı'ndaki III.Ahmet Çeşmesi'nde serinleyecek, Adalet Kulesi'nde şarabınızı yudumlayıp, Mecidiye Köşkü'nde su muhallebisinin tadına varabileceksiniz! (Otel'in tanıtım sayfasından)

ÇANKIRI'DA ÜLKE İÇİ VE DIŞI SEYAHATLER BASINDAN GİZLENİYOR

Öte yandan son yaşanan olayla birlikte Çankırı'da yaşanan başka bir gerçek daha ortaya çıktı. Başta Çankırı Valisi olmak üzere Belediye Başkanı ve diğer bürokratların özel yurtiçi ve yurt dışı seyahatleri basından gizli tutuluyor.

Sözkonusu iddiamız ile ilgili olarak verebileceğimiz örnekler arasında Belediye Başkanı İrfan Dinç'in yaptığı yurt dışı gezilerini verebiliriz. Daha da ötesine gidersek son olarak geçtiğimiz aylarda Vali Vahdettin Özcan'ın bazı il genel meclis üyelerini de dahil ettiği son Nahcıvan gezisi de bu iddiamıza örnek olabilir.

Başta Vali Özcan ve Belediye Başkanı Dinç olmak üzere; Kendi birimlerine bağlı basın büroları çalışanlarını bulundukları binanın alt ve üst katlarına yaptıkları ziyaretlerde yanlarında taşıyanlar, nedendir bilinmez yurtiçi ve yurt dışı gezileriyle ilgili bırakınız fotoğraf servisini, hangi ülkeye gittiklerini dahi basından gizlemeyi büyük bir marifet haline dönüştürdüler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler