Yıldırım, Galatasaraylıları kızdıracak!

Yıldırım, Galatasaraylılar'ı kızdıracak!

Fenerbahçe Başkanı'nın TT Arena ile ilgili sözleri dikkat çekici...

Fenerbahçe'nin Faruk Ilgaz tesislerinde gerçekleştirilen Olağan Mali Genel Kurulu'nda konuşan Başkan Aziz Yıldırım'ın, Galatasaray'ın TT Arena Stadı ile ilgili sözleri dikkat çekti.

Aziz Yıldırım'ın Türkiye Kupası kararı ile ilgili konuşmasından satırbaşları şöyle; 
 
DEVLET KULÜPLERİ İNCELESİN
UEFA kriterleri bir yana devletin vergi isteği bir yana (Devlet haklı onu da söyleyeyim) Bu yıl 87 milyon lira vergi ödedik. Buradan devleti göreve çağırıyorum. Tüm kulüpleri incelemeli. Ben bir Türk vatandaşı olarak kim ne kadar vergi veriyor bilmek istiyorum.
 
Biz zengin çocuğu olarak gösterildik. Galatasaray gösterildi. Şimdi bugün ise Fenerbahçe'yi geçtik diyorlar. Tabii ki geçebilirler. SPK falan var. Galatasaray'ın yaptığı doğruysa SPK bize de yol göstersin kanuna uygunsa biz de yapalım. 
 
GALATASARAY BEDAVA STADA KONDU
Paraları alıyorsunuz, stadı devlet yaptı. Biz o dönemde engel olmadık. Fenerbahçe Türkiye'de yapılan bir stada asla engel olmaz. Çıkıp da o stadyum ile ilgili yorum yapmadık. Stat yapıldı, yolları yapıldı. 800 milyon lira harcandı. Bedavaya devletin yaptığı stada oturdular. Üstüne bir de devletle yapılan hiçbir protokole uymadılar. Stadyum devletin, yapan devlet... Galatasaray bir de devletin yaptığı stadın isim hakkını satarak para kazandı. Şimdi Fenerbahçe'yi geçtiler. Ee geçersin tabi...
 
"TÜRKİYE KUPASI'NA A2 TAKIM İLE ÇIKACAĞIZ"
"Ziraat Türkiye Kupası'nda her maç için futbolcularımıza 250 bin Euro maç başı parası ödüyoruz. Bunlar dikkate alındığında 2 milyon Euro zarar ediyoruz. Eğer bu statü devam ederse gelecek yıl kupa maçlarına A2 takım ile çıkacağız. Bunun altından kalkamıyoruz. Oynadıkça para kazanmamız gerekirken kaybediyoruz. Bir de sürekli maç oynuyoruz. "
 
"KOCAMAN İLE DEVAM EDECEĞİZ"
Gelecek sezon için gereken yere gereken oyuncular alınacaktır. Basında çıkan haberlerin aksine teknik direktörümüz Aykut Kocaman ile yola devam edeceğiz...
 
EN BÜYÜK SORUNUMUZ AMİGOLAR
- En büyük sorunumuz amigolar. Zamanında biz de hata yaptık, onlara yardım ettik. Fenerbahçe'nin menfaatleri için. Bize Büyük başkan diye tempo tutuyorlardı. Sefa (Genç Fenerbahçeliler Lideri) aslen Beşiktaşlıdır..
 
- Sefa polise başvurdu bana bişey olursa Aziz Yıldırım'dan bilirim diye.
 
- En kötüsü Fenerbahçe tribünlerinde uyuşturucu var. 15-16 yaşında çocuklar var orda, ailelere sesleniyorum çocuklarınıza sahip çıkın.
 
- Ben Fenerbahçeli olduğum için mutluyum, camia olarak hep doğruları söyledik. Başka kulüplerin başarı ve başarısızlıkları bizi ilgilendirmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler