Yıldırım, Polat ve Şener kulübe bağışta bulundular

Yıldırım, Polat ve Şener kulübe bağışta bulundular

Süper Ligin üç büyük takımının kulüp başkanı, Çankırı Belediyespor'un yeni tesislerinde futbolcu odalarına bağış yaparak isimlerini yazdırdılar.

Çankırı Belediyespor Kulübünün bugünlerde yoğun olarak tadilat çalışmalarını sürdürdüğü yeni tesisleri hizmete girdiğinde göz kamaştıracak.

TESİSİN BİTİMİNDE OLUŞACAK GÖRÜNTÜLER İÇİN

Ankara yolu üzerinde ve bilinen adıyla Hazım Dağlı Kız Öğrenci Yurdu'ndaki tadilat çalışmalarının şubat ayı sonuna kadar tamamlanarak hizmete girmesi hedefleniyor.

AZİZ YILDIRIM, ADNAN POLAT VE
SADRİ ŞENER ODALARA İSMİNİ VERDİ

Tesis içerisinde yapılan tadilat ve dekorasyon çalışmaları sürerken, yaklaşık 30 futbolcu odasının sağlanacak bağışlar yoluyla tanzim edileceği öğrenildi.

Açılan kampanyaya ilk olarak geçtiğimiz hafta Sporda Şiddet Yasası görüşmeleri toplantısı için İstanbul'a giden Başkan Sevda Karaali Şireci ile biraraya gelen Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Gaziantepspor, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Antalyaspor kulüp başkanları, 7 bin tl üzerinden  bir fiyatla tanzim edilen odalar için bağışta bulundular.

Sözcü18 haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in iki oda aldığı öğrenildi.

BAŞKAN ŞİRECİ: TESİS MART AYINDA HİZMETE GİRECEK
Kulübe ait olacak olan ilk tesisle ilgili olarak konuşan Başkan Şireci "Yönetimimiz döneminde Çankırı Belediyespor, kurulduğu tarihten bu yana kendisine ait tesislere sahip oldu. Yaklaşık üç aydan bu yana sürdürdüğümüz tadilat ve dekorasyon çalışmaları şubat ayı sonu itibari ile tamamlanacak" dedi. Başkan Şireci sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kısıtlı imkanlar içerisinde sürdürdüğümüz tadilat çalışmalarına ülkemizin üç büyük kulübü Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un başkanları yaptıkları öncülük ve katkılarla destek olmuşlardır. Kendilerine Çankırılı sporseverler adına da şükranlarımı sunuyorum. Odaların tanzim maliyeti olan 7 bin tl'yi kulübümüze bağış yapanlara, isimlerini vererek kalıcılıklarını sağlamış oluyoruz. Bunun yanında TV salonumuzu da 25 bin tl bağış yoluyla yaptırmayı düşünüyoruz.

Bugün için 7 futbolcu odamızın tanzimini bu tür bağışlarla karşıladık. Değerli Çankırılı işadamlarımızın da çalışmamıza katkı vermelerini bekliyoruz."

SAHA İÇİN İMAR PLANINDA TADİLAT GEREKLİ
Öte yandan kulübün yeni tesisleri önünde bulunan yaklaşık 8 dönümlük arazi üzerine yapılması planlanan antrenman sahası için Futbol Federasyonundan sağlanan 150 bin tl'lik yardımla birlikte, planda eğitim alanı olarak görülen arazinin "sportif alana" dönüştürülmesi yönünde Belediye Meclisince karar alınması gerektiği öğrenildi.

Bununla ilgili olarak Kulüp yönetiminin Ekim 2010'da Çankırı Belediyesine yapmış olduğu müracaatın işleme konulmamış olduğu ve alınması gereken kararın gecikmesi halinde Futbol Federasyonu'nun almış olduğu "yardım" kararının kalkabileceği endişesinin bulunduğu ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler