Yıldız Tilbeye ağır darbe!

Yıldız Tilbe'ye ağır darbe!

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul trafiğini karıştırarak gündeme bomba gibi oturan Yıldız Tilbe eski albüm şirketine 800 bin dolar ödeyecek!

Yıldız Tilbe'nin başı dertte. Geçtiğimiz haftalarda İstanbul trafiğini karıştırarak gündeme bomba gibi oturan Tilbe, bu kez eski albüm şirketine borçlandı. İddiaya göre, bundan sekiz sene önce Tilbe "Eski müzik şirketim bana bir ev bile almadı" diyerek bir çiftlik almaya karar verdi ve o zamanki patronu, Avrupa Müzik'in sahibi Deniz Erdem'den 310 bin dolar borç istedi. Kendisine vergi gelmemesi amacıyla para Tilbe'nin ablasının üzerine yatırıldı. Tilbe, borcunu ödemedi. Tilbe bunun üzerine Avrupa Müzik'le yaptığı albüm anlaşmasını boşvererek Erol Köse ile anlaştı. Bu olaydan sonra Erdem ve Tilbe arasındaki ipler koptu.

Konuyla ilgili görüşünü aldığımız Deniz Erdem olayı şöyle anlattı:
"310 bin TL borç istedi ve çiftlik alacağını söyledi. "Benim plak şirketim zamanında bana bir ev bile almadı. Burayı bana alın lütfen" dedi. Bu arada benden borç alırdı, öderdi de. Sonra istediği yeri aldı. "Bana parayı elden verme. Yıldız Tilbe'yim ben. Bana vergi doğar" dedi. Ablasına parayı verdim. Bu olayın üzerinden bir- iki ay sonra başka bir şirkete gitti, Erol Köse'nin şirketine. Ben de dedim ki, "Nasıl gidersin?" "Giderim", "Gidemezsin" şeklinde konuşmalar oldu. Sonra da dedi ki, "Sözleşmeyi feshetmezsen senin 310 bin dolarını vermem". "310 bin dolarını vermem ne biçim tehdit?" dedim"

"MAHKEME YÜZÜ GÖRMEMİŞ İNSANIM"
Tilbe'nin eskiden emniyette çalışan iki kişiyi kendisine yolladığını belirten Erdem, "Beni tehdit etmeye başladılar. Narkotikten birileriydi. Sonrasında da dava açtım. Davada da hakime yalvardı, yakardı. "Sözleşme altındaki imza benim değil" dedi. Hakim de bilirkişi yolladı. Bilirkişiden geliyor rapor. Bir daha bilirkişiye gidiyor, "Bu imza benim değildir" diyor. 7 yıldır uğraşıyorum. İki davam vardı. Biri albüm sözleşmesi için diğeri de 310 bin dolarlık borç. Hakim yedinci bilirkişi raporundan sonra uyandı. Ve kararı verdi. Şu anda kazandığım dava, bana yapmadığı albüm. O albümü Erol Köse'ye yaptı. Bana da, "Sen benden çok para kazandın, artık kazanma" dedi. "Dava açarsan da 310 bin dolarını vermem" dedi. Davayı açtım. Ben bilemedim ki bu kadar süreceğini davanın. Bu davayı kazanmadan önce de telefon açtı, "Gelin anlaşalım" dedi. "Seninle anlaşacak birşeyim yok" dedim. Son davada da, "Bu imzayı atmayı ben öğrettim onlara. Hayranlarıma imza atarken atmak istemedim. Onlara attırıyordum. Onlar atmışlar imzayı" diyor. Çocuk musun kardeşim? Ben hayatımda doğru düzgün mahkeme yüzü görmemiş insanım. Yıldız Tilbe'nin parasına mı tenezzül edeceğim? Bir davası daha vardı. Trafik kazasıyla ilgili. O davadaki parayı da ben ödedim. Yazık parama" şeklinde konuştu.

Erdem'in dava açtığı mahkeme Tilbe'nin 310 bin dolarlık borcunun faiziyle birlikte 800 bin dolar ödemesine karar verdi. Erdem'in Tilbe'ye açtığı diğer davanın da yakın zamanda sonuçlanması bekleniyor.

kaynak: haberturk.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler