Yıldızlar Holding bin dönüm ek arazi talep etti

Yıldızlar Holding bin dönüm ek arazi talep etti

Kurşunlu'da önemli yatırımlara imza atan SSS Yıldızlar Holding A.Ş., Kurşunlu Belediyesinden ilave 1000 dönüm arazi talebinde bulundu.

Kurşunlu'da SSS Yıldızlar Holding A.Ş. tarafından yapımı devam etmekte olan granit fabrikası mevcut sahası içerisinde bulunan sanayi alanına yapılması planlanan Çelik İmalat Fabrikası ve Elektrik İmalat Fabrikası, konut alanları, 36 derslikli okul ve idari binalarının yapılacağı inşaat sahası başta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Yıldız ve Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu tarafından gezildi.

GEZİDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN

Geziye Holding Genel Koordinatör Yardımcısı Emin Bilen, İnşaat Grup Müdürü Hüseyin Çağlar, Orta ve Kurşunlu İşletme Müdürü Muktedirbillah Sakin, İnşaat grup müdür yardımcısı Zafer Örgüt ve Sebahattin Yıldız Beyin babası Sayın Hacı Ali Yıldız’dan oluşan heyet tarafından gezilerek yer tespitleri yapıldı.

HOLDİNG'DEN EK 1000 DÖNÜM ARAZİ TALEBİ
Fabrika inşaat alanında yapılan gezi sırasında Holding Başkanı Sebahattin Yıldız, belediyeye ait yaklaşık bin (1000) dönümlük arazi için Başkan Doğu'dan talepte bulundu. Başkan Doğu da "Yıldızlar Holding'in ilçemizde gerçekleştirdiği yatırımların artması yönünde böylesi bir talebe hayır demem mümkün değil. Belediye Meclisimizde konuyu gündeme getirerek tahsisin gerçekleşmesi yönünde gereken gayreti göstereceğim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler