Yıldıztepe telesiyej ihalesi İPTAL!

Yıldıztepe telesiyej ihalesi İPTAL!

Ilgaz - Yıldıztepe'ye telesiyej ihalesi iptal edildi.

Haftalardır duyurusu yapılan Ilgaz - Yıldıztepe'ye telesiyej ihalesi, dün saat 14.00 itibari ile Ankara ve İzmir'den katılan 2 firma ile nihayetlendi.

Katılımcı firma sayısının yeterli olmaması nedeniyle İhale Komisyonu Başkanı Kaymakam Cahit Çelik tarafından "yeterli rekabet şartları oluşmadığından" iptal edildi.

Haber merkezimizin elde ettiği ilk bilgilere göre Kaymakam Çelik'in Vali Şemsettin Uzun ile görüşerek konuyla ilgili bilgilendirme yapacağı ve belirlenecek yeni gündemle Yıldıztepe'ye telesiyej ihalesinin gerçekleştirileceği yönünde.

İPTAL'İN ALTINDA YATAN TEMEL NEDEN!
Sözcü18.com
haber merkezi olarak masamıza ulaşan "iptal" haberinin altında Kaymakam Çelik'in "yeterli rekabet şartları oluşmadığından" şeklindeki ilk açıklamayı bizim yeterli görmemiz mümkün değil.

Vedat Beki'nin son köşe yazısında belirttiği "ihale sonrası Yıldıztepe'de cıngar çıkacak" (!) diyerek ihaleye saatler kala kamuoyu ile paylaştığı bilgiler, dünkü ihalenin seyrini değiştirmiş olabilir!

Ancak bunu da başta Ilgaz Kaymakamı Cahit Çelik ile Çankırı Valisi Şemsettin Uzun'un "açıklaması" oldukça zor görülüyor.

Gelişmeleri yakından izlemeyi sürdürüyoruz...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler