Yılın Altın Adamı ödülünü aldı

"Yılın Altın Adamı" ödülünü aldı

Büyük Anadolu Birliği V. Uluslararası "40 Altın Ödülleri" dün gece Söğütözü Ramada

Otelde düzenlenen törenle dağıtıldı. Gecede "Yılın gelecek vaad eden futbolcusu" Çankırı Belediyesporlu Ali Yakup alırken,  "Yılın işletmecisi" olarak da FLZ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Filiz de aynı gecede ödül alanlar listesinde yerini alıyordu.

"40 Altın Ödül" içerisinden "Yılın gelecek vaad eden futbolcusu" Ali Yakup ödülünü Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul milletvekili Abdulkadir Aksu'nun elinden alırken, "Yılın İşletmecisi" olarak Nihat Filiz'e de ödülünü Çankırı milletvekili Dr. Nurettin Akman verdi.

Aldıkları ödüller ile ilgili konuşan Nihat Filiz "Başbakanımızın da 'dünya lideri' olarak seçildiği ve ödüllendirildiği bir organizasyonda şahsımın da Filiz Grup olarak 'yılın işletmecisi' olarak seçilmesi büyük onur. Bu ödülü Ankara'da kısa zamanda böylesi bir başarıya ulaşmamızda emeği geçen tüm FLZ çalışanları adına alıyorum" dedi.

Bu yıl oynadığı futbol ile kısa zamanda Çankırı Belediyespor'un değişmez oyuncusu olan Ali Yakup ise hayli heyecanlı olduğu gecede ödülü aldıktan sonra yaptığı kısa konuşmada "Beni böylesi bir ödüle layık görenleri mahcup etmeyeceğim. Hocalarıma ve benim buralara kadar gelmemde büyük emeği olan Sevda başkanıma da şükranlarımı sunuyorum" dedi.

ÇANKIRI İNSANI YERİ GELDİĞİNDE KENETLENMESİNİ BİLİR
Geceye katılan Çankırı Belediyespor Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci ise "Böylesi bir organizasyonda takımımız futbolcusu Ali Yakup ile birlikte, kentimizin sevilen ve tanınan işadamlarından Nihat Filiz'in de başarısını perçinlemesi Çankırı adına gurur verici olaylardır. Sayın milletvekilimiz Nurettin Akman'ın da bizleri böylesi bir gecede yalnız bırakmaması, Çankırı insanının yeri geldiğinde güç birliği içerisine girdiğinin de en güzel örneğidir. Ödül alan sporcumuz Ali Yakup'u ve işadamımız, arkadaşımız Nihat Filiz'i kutluyorum" dedi.

Gecede ödül alan Nihat Filiz'i babası Mehmet ile kardeşi Ferhat Filiz ve yakın dostları, Ali Yakup'u da ailesi, Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci yemeğe katılarak kendilerine destek verdiler.

Gecede ödül alan bazı isimlere gelince; Recep Tayyip Erdoğan, Selma Aliye Kavaf, M. Necati Çetinkaya, Prof. Dr. Necdet Sağlam, Fethi Yaşar, Peter Doyle, İbrahim Şahin, Mevlüt Bilici ve Kardemir Karabük Spor Kulübü bulunuyordu...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler