Yılın büyük aşkı!

Yılın büyük aşkı!

Süperstar Ajda Pekkan'ın KVK Genel Müdürü Bülent Çavuşoğlu ile 8 aydır aşk yaşadığı iddiası magazin basınına bomba gibi düştü.

Eylül 2006’da evlenen ve Kasım 2008’de oğulları Efe Paşa’yı kucaklarına alan Bülent-Tuğçe Çavuşoğlu çiftinin evliliğinin Ajda Pekkan yüzünden çatırdadığı bugünlerde herkesin dilinde.

Hürriyet gazetesinden Gökhan Kimsesizcan'ın haberine göre; Çift arasındaki kriz, ilk kez geçen yıl mart ayında ortaya çıkmıştı. KVK’nın Genel Müdürü Bülent Çavuşoğlu’nun Pekkan’la bir konser organizasyonu için görüşmek üzere tanışması, evindeki sorunların başlangıcı oldu. Tuğçe Çavuşoğlu’nun (Eyilik), eşinin cep telefonunda mesajlar ve fotoğraflar yakalaması o dönem basına da yansımış, arada üçüncü bir şahıs olduğu söylentileri dile getirilmişti. Tuğçe Hanım’ın davetlerde tek başına görünmesi, Bülent Çavuşoğlu’nun iki aydır eve uğramaması Ajda Pekkan’la ilişkisinin ciddi olduğu yorumuna yol açtı. İkilinin sadece konserlerde, Pekkan’ın kulisinde bir araya gelmesi, gözlerden uzak yerlerde buluşması bugüne kadar ilişkinin ortaya çıkmamasına neden oldu. Magazin kulislerinde Çavuşoğlu’nun Pekkan aşkı yüzünden boşanacağı da konuşuluyor.

İtiraf gibi

 

Ajda Pekkan, 25 Temmuz’da İzzet Çapa’yla röportajında, bu aşkın ilk işaretini verir gibiydi. Pekkan, Çapa’nın “Seni çok güzelleşmiş gördüm. Acayip dinamiksin, fena halde elektrik veriyorsun. Bana kalırsa aşıksın sen” sorusuna, “Çok teşekkür ederim ama yakışmıyor mu? Sana da tavsiye ederim aynısını. Hayat bize bir defa bahşediliyor. İnsan yaşadığı her anın kıymetini bilmeli” diye yanıt vermişti.

En sevdikleri şarkı

Ajda Pekkan’la Bülent Çavuşoğlu’nun en beğendikleri şarkı ise Pekkan’ın “Kimse görmedi seninle beni” dizelerinin olduğu “Bir Günah Gibi” şarkısı.

"SAÇMALIK"

KVK Genel Müdürü Bülent Çavuşoğlu’nun, Süperstar Ajda Pekkan ile birlikte olduğu iddiaları ortalığı karıştırdı. Pekkan, menajeri Ethel Sason aracılığıyla iddialara ateş püskürdü. Sason “Ajda hanım söylenenler karşısında şaşırmış durumda. İlk tepkisi de ‘saçmalık’ oldu. Böyle bir şey yok. Bülent Bey’in evliliğinde sorun varsa bu onun problemidir, onun özel hayatıdır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler