Yılmaz, Bugsaşspor maçını değerlendirdi

Yılmaz, Bugsaşspor maçını değerlendirdi

Çankırıspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, Polatlı Bugsaşspor ile oynadıkları maçı değerlendirdi.

Çankırıspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, Bugsaşspor maçının ilk yarısında rakiplerinin etkili oldugunu, ikinci yarıda ise kendilerinin mücadele gücünün devreye girmesi sonucu oyunu toparladıklarını dile getirdi. 

Son yirmi dakikada maçı kazanabilecek pozisyonları bulduklarını söyleyen Teknik Direktör Hakan Yılmaz, "Güzel bir maç oldu" dedi. 
 
Polatlı taraftarına da teşekkür eden genç teknik adam, "Çok centilmence bir tutum gösteren Polatlı taraftarlarını ayrıca kutlarım" dedi. 
 
Çankırıspor taraftarlarına ayırılan misafir takım tribünündeki olumsuz koşullara da değinen Yılmaz, alâlade özensiz şekilde eski bir taşıma tribünün birçok taraftarlarının yaralanmasına neden oldugunu söyledi. 
 
Hakan Yılmaz son olarak yetkililerden tüm takımlar adına bu sorunun çözülmesini arzuladığını dile getirdi.
 
BAŞKAN DİNÇ'TEN 750'ŞER LİRA MAÇ PRİMİ
Öte yandan pazar günü oynanan karşılaşmayı şeref tribününde Kulüp Başkanı Sevda Karaali ile birlikte izleyen Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, maç sonrası indiği soyunma odasında futbolcuların coşkulu tezahüratı ile karşılandı.
 
Sahada ter akıtan futbolculara "Çankırı Belediye Başkanı olarak sizlerin yanındayım. Başarılı olmanız yönünde her türlü desteği vermeye hazırım" dedikten sonra Polatlı Bugsaşspor karşısında kora kor mücadele eden oyunculara 750'şer lira başarı primi vermeyi taahhüt ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler