Yılmaz: Hedeflerimiz için galibiyet şart

Yılmaz: Hedeflerimiz için galibiyet şart

Hedefe doğru giden yolda yarınki Sarıyer maçını

kazanmak zorundayız.

Spor-Toto 2. Lig Beyaz Gruptaki üçüncü maçını yarın kendi evinde Sarıyer ile oynayacak olan Çankırı Belediyespor'un hedefinde 3 puan var.

Ligin ilk iki haftasında galibiyetle tanışamayan Çankırı Belediyespor, Sarıyer karşısında kendi saha ve seyircisi önünde "her ne olursa olsun galibiyet" parolasıyla maç saatini beklemekte.

Hafta içinde kutlanan Ramazan Bayramının dahi çalışmaları aksatmadığı Çankırı Belediyespor'da sakat ve kırmızı kart cezalısı yok.

Sarıyer karşılaşması için düşüncelerini aldığımız Teknik Direktör Hakan Yılmaz "Hedefe giden yolda yarınki maçımızı mutlak suretle kazanmak zorundayız" dedi. Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ligin ilk haftaları tahmin edilmeyen sonuçları beraberinde getirdi. Takımlar arasında mevcut denklik öylesine görülmekte ki, Çorumspor ligin güçlü takımlarından Göztepe'yi yenerken, Alanyaspor'a yenilebiliyor. Adıyamanspor Bugsaş'a kendi sahasında yenilirken, deplasmanda Sarıyer'i yeniyor. Bu sonuçlara baktığımızda grupta mücadele eden takımlar arasında öylesine büyük farklar yok. Biz ise ilk maçta yaşadığımız şanssızlıklar sonucu ligin zayıf takımlarından A. Sebatspor'la berabere kalırken, geçen hafta Bugsaşspor karşısında hiç de haketmediğimiz bir yenilgi yaşadık. Ancak bu hafta, ligin başında koyduğumuz hedefleri gerçekleştirme adına 90 dakikalık mücadeleden mutlak surette 3 puanla ayrılmamız lazım."

Geçtiğimiz haftayı mağlubiyetle kapatan Çankırı Belediyespor'da 18 kişilik takım kadrosunun yarınki maçta bazı değişiklikleri de beraberinde getirmesi bekleniyor.

SARIYER ÇANKIRI'YA GELDİ
Öte yandan yarın saat 16.00'da Atatürk Stadında karşılaşacağımız Sarıyer kafilesi, bugün akşam 17.00 sularında Çankırı'ya gelerek Büyük Otel'e yerleşti. Sarıyer takımı daha sonra İsmail Hakkı Karadayı tesisleri yanındaki yeni sentetik sahada teknik direktör Akif Başaran nezaretinde ter idmanı yaptı.

Sarıyer için önemli bir dönüm noktası olan yarınki maç özellikle teknik direktör Başaran için hayli önem taşıyor. Geçtiğimiz hafta Sarıyer'in kendi sahasında Adıyamanspor karşısında aldığı yenilgi ile tribünlerin "Başaran istifa" diye tezahüratta bulunmaları, daha ligin başında Sarıyer için böylesi durumlar hiç de alışkın oldukları bir durum değil.

MAÇIN HAKEMLERİ
Yarın saat 16.00'da Atatürk Stadında Çankırı Belediyespor - Sarıyer karşılaşmasını Burak Cem Tahiroğlu yönetirken, yardımcılıklarını Gökhan Osman Yamar ve Murat Temel yapacak. Maçın 4. hakemi ise Gökhan Ercan.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler