Yılmaz: Ligin heyecanı giderek artıyor

Yılmaz: Ligin heyecanı giderek artıyor

Çankırı Belediyespor yarın oynayacağı Körfezspor

maçının hazırlıklarını tamamladı.

Pazar günü saat 15.00'de Atatürk Stadında oynanacak olan maçtaki rakibimiz Körfezspor da bugün Çankırı'ya gelerek Büyük Otelde maç saatini beklemeye başladı.

Hafta içinde yapılan çalışmalarla maç saatini bekleyen futbolcular ve teknik kadro, kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmadan güzel bir futbol ve 3 puan bekliyor.

Teknik Direktör Hakan Yılmaz, sözcü18.com'a yaptığı açıklamada "Ligin en tepesindeki takım ile en son sıradaki takımın mücadelesinde en çok isteyen kazanıyor" dedi. Hakan Yılmaz oynanacak maçla ilgili olarak şu değerlendirmeyi yaptı:

TEK HEDEFİMİZ VAR O DA;
BİZLERE GÖNÜL VERENLERİ MUTLU ETMEK
"Bporcularımın tamamı sadece maçı düşünürek Çankırı şehrini, Çankırılıları varlıkları ile mutlu etmeye çalışıyorlar.

Sporcularımız ve teknik kadro olarak Kulüp Başkanımız ile birlikte bu işe emek veren herkesin kulüp adına verdiği emeklerden oldukça mutlular. Bütün bu uğraşıların Çankırı için olduğunu herkes bilmeli.

Üstüne basa basa söylüyorum; bizler sahaya çıktığımızda taraftarlarımızdan ve bizlere gönül verenlerden sadece manevi destek, sesli ve yürekli bir destek istiyoruz.

Bizim grubumuzda en dipteki takım ile en yukarıdaki takımın oynadığı maçtan her sonuç çıkabilir. Ligdeki takımların bu durumları da, oynadığımız ligin daha zevkli ve heyecanlı hale dönüşmesini sağlıyor. Sahada sadece en fazla isteyen kazandığı için sürekli en fazla isteyen taraf biz olmak zorundayız. Bizim çocuklarımız da her maçı arzu ve istekli oynuyorlar. Üst üste alacağımız 2 galibiyet herşeyi değiştirecektir. Böylesi bir sonucun gerçekleşmesi için de herkes yüreğini ortaya koyuyor. Yeşil sahaya çıktıktan sonra herşey geride kalıyor. Bunun için de gereken neyse sahada yapılıyor.

Çankırı şehrinin de sahada mücadele eden bu çocuklara sonuna kadar destek vermesi gerektiğini düşünüyorum.

SEYHAN GÖÇEN'LE İLGİLİ OLARAK
Ankara'da oynanan Hacettepe karşılaşması sonrası takımdan ayrılan kaleci antrenörü Seyhan Göçen ile ilgili olarak da konuşan Teknik Direktör Hakan Yılmaz "Hocamız ile sezon başında yaptığımız anlaşma gereği, kendisinin İstanbul'da bir anlaşma zemini bulduğu takdirde sözleşmemizi karşılıklı olarak feshettik. Yeni kaleci antrenörü ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Kulübümüzle çalışmak isteyen birçok isim var. Konuyla ilgili olarak yaptığımız çalışmalar önümüzdeki günlerde sonlanacak" dedi.

MAÇIN HAKEMLER
Yarın saat 15.00'de Atatürk Stadında oynanacak olan Körfez Spor - Çankırı Belediyespor karşılaşmasını Mustafa Yılmaz yönetecek. Yılmaz'ın yardımcılıklarını ise Fatih Eskalen ile Asker Açıkgöz yapacak. 4. hakem ise Mustafa Savaş.

Grubumuzda oynanacak diğe maçlar ise şöyle:
Bandırmaspor - Hacettepe
Çorumspor - Sarıyer
Gebzespor - Bugsaşspor
Beypazarı Şekerspor - Akçaabat Sebatspor
Yeni Malatyaspor - Göztepe A.Ş.
Turgutluspor - Bozüyükspo
İskenderun D.Ç. - Alanyaspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler