Yılmaz: Pazar günkü maç çok önemli

Yılmaz: Pazar günkü maç çok önemli

Çankırı Belediyespor, pazar günü kendi evinde

karşılaşacağı İskenderun D. Çelikspor maçınna moral ve teknik açıdan hazır.

Ligde 21 puanla 3'üncü sırada bulunan rakibini yenerek, play-of mücadelesindeki yarıştan geri kalmak istemeyen Çankırı Belediyespor'da PFDK tarafından 2 maçla cezalandırılan Uğur dışında Beypazarı Şekerspor maçında sakatlanan kaptan Metin yer alamayacak. Metin'in tedavisinin sürdürüldüğü ve en az 3 hafta oynayamayacağı öğrenildi.

HAKAN YILMAZ: GALİBİYET
BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Genç ve koşan bir ekiple haftalar ilerledikçe kazanılan maç deneyiminin getirisi olarak ligin üst sıralarında bulunan takımlardan çok daha iyi bir görünüm sergileyen Çankırı Belediyespor'da yöneticisinden teknik kadrosuna, malzemecisinden futbolcusuna kadar tüm ekip, İskenderun D. Çelikspor maçına kilitlenmiş durumda.

Takımın başarılı teknik direktörü Hakan Yılmaz oynanacak maçla ilgili olarak "Pazar günü kendi evimizde oynayacağımız maçın önemini hepimiz çok iyi kavramış durumdayız. Bu maçı aldığımız takdirde, ligin birinci yarısını ilk 5 içinde bitirebileceğimizi söylemekten hiç çekinmem" derken, pazar günkü karşılaşmanın önemini ortaya koyuyordu.

TESİSDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Öte yandan Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci'nin gayretleri ile kulübe kazandırılan tesisin hizmet verebilir hale getirilmesi için çalışmalar hızla devam ediyor.

Edinilen bilgilere göre, tesisin elektrik, su ve ısınma ile ilgili problemleri halledilmiş durumda. İç yapıda yapılan boya - badana, tadilat ve düzenleme işleri de yapım aşamasında. Bütün bu çalışmalar yapılırken tesise gerekli olan başta mutfak malzemeleri ile futbolcu odalarının dizaynı için gerekli ekipmanların temini konusunda mavi-beyazlı renklere gönül verenlere yapılan çağrıların beklenen düzeyde olmaması üzücü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler