Yılmaz Vural aranıyor

Yılmaz Vural aranıyor

Gündeme bomba gibi düşen “Futbolda şike soruşturması” kapsamında Yılmaz Vural aranıyor.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan ve Fenerbahçe’nin 2-0 kazandığı Konyaspor maçında da şike yapıldığı iddia edildi.

Bu iddia üzerine tüm oklar geçen yıl Konyaspor’da teknik direktörlük görevinde bulunan Yılmaz Vural’a çevrildi. Vural, emniyet güçlerince gözaltına alınmak için aranıyor.

Fenerbahçe'nin 2-0 kazandığı karşılaşmada sarı-lacivertli takımın gollerini Semih Şentürk ve Niang kaydetti. 

ADALI GERİ ÇAĞIRILACAK  

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı’nın, Türkiye Kupası maçı için İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu oyuncu İbrahim Akın’a “Bu maçta oynama sakın. Seni mutlaka Beşiktaş’a alacağım” dediği iddia edildi.

Bu sabah siyah-beyazlı takımın Avusturya'da devam edecek yeni sezon hazırlıklarında kafile başkanı olarak bulunacak olan Serdal Adalı, takımla beraber kampa gitti.

Adalı, havaalanında yaşanılanlarla ilgili sorulan sorulara "Yargıya intikal etmiş konu hakkında konuşamam" yanıtını verdi.

Beşiktaş yöneticinin ilerleyen günlerde Türkiye’ye geri çağırılacağı, İbrahim Akın'la birlikte gözaltına alınacağı öğrenildi.

AVUKATI SERKAN'I YÜRKİYE'YE GÖNDERMEDİ

Şike soruşturmasında adı geçen Gençlerbirlği'nin futbolcusu Serkan Çalık Almanya'da tedavide iken aldığı haber üzerine, dün kulüp yetkilileriyle yaptığı görüşmede "Benim ilgim yok, hemen ilk uçakla geliyorum" dediği öğrenildi.

Fakat dün gece Türkiye'ye gelmeyen Çalık ile kulüp yetkililerinin bugün tekrar görüştüğü ortaya çıktı. Serkan Çalık'ın avukatı tarafından gönderilmediği ve olayın şeklinin birkaç gün içersinde belli olacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler