Yılmaz Vural'dan Demirören'e: Ne işin var TFF'de

Yılmaz Vural'dan Demirören'e: Ne işin var TFF'de

Tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural, katıldığı seminerde TFF Başkanı Yıldırım Demirören'i eleştirdi.

52. TSYG Sporun Zirvesi Semineri'ne katılan Yılmaz Vural, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören hakkında sert ifadeler kullandı.

Teknik direktör Yılmaz Vural, 45 yıldır futbol camiasında bulunduğunu ancak futbolu kimin yönettiğini bilmediğini söyledi. 

"DEMİRÖREN MAVİ BONCUK DAĞITIYOR"
"Federasyon başkanının yerinde olsam delegasyon sistemini değiştirirdim. Değiştirmeyecekse orada ne işi var, Yıldırım Bey'in parası var, golf oyna, ye iç harca. 14 yabancı kararı çıktı. Önümüzdeki dönemde seçim olduğunda başka bir yönetim gelip karşı çıkarsa ne olacak. Futbolu kimin yönettiğini bilmemiz lazım."

"TÜRKİYE PROFESYONELLİĞİN OLMADIĞI BİR ÜLKE"
Vural, kendisinin 24 kulüp değiştirdiğini belirterek, "Bu sorun Türk futbolunun sorunu. 10 günde kulüp mü değiştirilir. Türkiye, profesyonelliğin olmadığı bir ülke, yabancıya her şeyi veren, Türk'e hiçbir şeyi vermeyen bir yapı var" diye konuştu. Teknik direktörlerin bir sezonda en fazla 2 takım çalıştırabileceğini hatırlatan Vural, "Kulüplere de bu tarz bir yasak getirilmeli" dedi.

"OSMANLISPOR'DA BİR PROBLEM VARDI"
Vural, Osmanlıspor'da ne oyuncularla ne de yönetimle problemi olmadığını belirterek, "Orada benden daha önce olmuş bir problem vardı. Bu nedenle bana karşı saygısızlık yapmayan oyuncu grubuna tepki göstermem gerekiyordu. O kadar adamı yerinden etmektense ben görevden ayrılayım dedim" ifadelerini kullandı.

Yöneticilerin kendi dönemlerine ait borçlardan sorumlu tutulması gerektiğini savunan Vural, "Düzeltmek istesek her şeyi yapabiliriz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler