Yılmazdan taraftara çağrı

Yılmaz'dan taraftara çağrı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden

ve son maçında 2-0'lık Sarıyer galibiyetiyle büyük moral depolayan Çankırı Belediyespor'un teknik direktörü Hakan Yılmaz, 19 Eylül Pazar (yarın) günü deplasmanda oynayacakları Hacettepe karşılaşması için Ankara'daki Çankırılılara destek çağrısında bulundu.

Yılmaz, ligin üçüncü haftasında Çankırı'da yaptıkları maçta Sarıyer'i 2-0 yenerek büyük moral depoladıklarını ve bu galibiyetin zamanlaması itibariyle çok önemli olduğunu bildirdi.

Çankırı şehri ve takım için galibiyetin çok değerli olduğunu belirten Yılmaz, ''Oynadığımız oyun itibariyle iç saha veya dış saha kavramı önemini yitiriyor. Çünkü 1 puana oynamadığımız gerçeği, bizim en önemli bir gerçeğimiz'' dedi.
 
Yılmaz, Hacettepe maçında sadece 3 puanı düşünerek sahaya çıkacaklarını ve bunu başarmak için ellerinden geleni sahaya yansıtacaklarını söyledi. Hacettepe maçını kazanmaları halinde bu sezon için ortaya koydukları hedeflerin daha netleşeceğini ve daha iyisini yapmaya zorlanacaklarını anlatan Yılmaz, Hacettepe'yi yenecek güçte olduklarını belirtti. Hacettepe maçına hırs ve azimle hazırlandıklarını bildiren Yılmaz, ''90 dakikalık mücadele sonrasında Ankara'dan da galibiyetle döneceğimizi düşünüyoruz. Eksik ya da cezalı oyuncumuz yok. Şüphesiz ki Ankara'daki taraftarlarımız, pazar günü oynayacağımız Hacettepe maçında en büyük destekçimiz olacak. Ankara'da yaşayan tüm Çankırılıları 19 Eylül Pazar günü Cebeci İnönü Stadına bekliyoruz'' diye konuştu.

HER İKİ TAKIM DA 4 PUAN'LI!
Hacettepe-Çankırı Belediyespor maçı, sezonun ilk 3 haftasında 1'er galibiyet, beraberlik ve yenilgiyle 4 puan toplayan iki takımı karşı karşıya getirecek.
 
Çankırı Belediyespor, sezonun ilk 3 haftasını 1'er galibiyet, beraberlik ve yenilgiyle kapattı. Elde ettiği 4 puanla puan cetvelinin 7'nci sırasında bulunan Çankırı temsilcisi, ilk hafta kendi sahasında Akçaabat Sebatspor ile 1-1 berabere kaldı, ikinci hafta deplasmanda BUGSAŞ Spor'a 1-0 yenildi, üçüncü hafta ise sahasında Sarıyer'i 2-0 mağlup etti.
 
İlk üç haftanın puan sıralamasında 4 puanla 9'unculukta yer alan Hacettepe ise ilk hafta deplasmanda Mardinspor ile 0-0 berabere kaldı, ikinci hafta Ankara'da Körfezspor'a 2-1 yenildi, üçüncü hafta deplasmanda Adıyamanspor'u 3-2 yendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler