Yine kadın cinayeti

Yine kadın cinayeti

inşaat işçiliği yapan bir kişi, 8 aylık hamile eşini ruhsatsız tabancayla vurarak öldürdü.

 

Bursa'da 8 aylık hamile bir çocuk annesi 28 yaşındaki kadın, terk ederek geldiği baba evinde kendisiyle konuşmaya gelen kocası tarafından başı ve kalbinden kurşunlanarak öldürüldü. Cani koca kaçarak izini kaybettirdi.
 
Acı olay Bursa'nın Karacabey ilçesi Gazi Mahallesinde dün gece yarısı yaşandı. İddiaya göre Gebze'de oturan 28 yaşındaki bir çocuk annesi Suzan Yıldırım, bir süredir geçimsizlik yaşadığı eşi ve aynı zamanda dayısının oğlu olan 35 yaşındaki Halil İbrahim Yıldırım'ı terk ederek, geçtiğimiz hafta içinde babası Halis Kırdar'ın evine yerleşti. Kocası Halil İbrahim Yıldırım ise dün akşam bu durumu konuşmak ve eşini geri döndürmek için kayınpederinin evine geldi. Karısıyla konuşmak için bir odaya geçen koca, bir süre sonra yanında taşıdığı silahı çıkartıp, erkek bebeğe 8 aylık hamile eşi Suzan Yıldırım'ı başı ve kalbinden kurşunladı. 
 
Cani koca, kapıda duran beyaz renkli bir otomobille evden uzaklaştı. Silah sesleriyle kızlarının yanına koşan ailesi ise ağır yaralanan talihsiz kadını Karacabey Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yıldırım, burada yapılan ilk müdahalenin ardından bebeğinin de kurtarılması için Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak Suzan Yıldırım ve karnındaki bebeği yolda hayatını kaybetti. 
 
Olaydan sonra harf ve rakam grubu alınamayan İstanbul plakalı beyaz bir otomobille kaçan hem eşi, hem de doğmamış çocuğunun katil zanlısı Halil İbrahim Yıldırım'ın yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı. (Kaynak: haberturk.com)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler