Yozgatda ezber bozan operasyon!

Yozgat'da ezber bozan operasyon!

Cevizlerin içinden öyle bir şey çıktı ki...

Yozgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından durduran yolcu otobüsünde, bir bavulda cevizlerin içine gizlenmiş 5 kilogram eroin ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre bir istihbaratı değerlendiren Yozgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Doğu ilinden Batı iline giden bir otobüsü Yozgat şehir merkezinde durdurdu. Otobüsün bagaj kısmında yapılan aramada, bir bavul içerisinde kabuklu ceviz bulundu. Ekipler, kırdıkları cevizlerin içinde küçük poşetler halinde eroin buldu. Toplam 500 adet cevizin içerisinden 5 kilogram eroin çıkarken, bavulun sahibi gözaltına alındı.
 
ceviz-eroin-yozgat-sozcu-resim-111.jpg
 
Aynı gün yapılan bir başka operasyonda ise 13 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
 
Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, emniyetteki serginin rekoltesi yüksek bir ceviz sergisi olmadığını belirterek, 'Emniyet Müdürlüğümüz olağan bir denetleme ve kontrol sırasında 500 ceviz içerisine zulalanmış eroin ele geçirdi. Belki dünya literatüründe ülkemizde ilk defa karşılaşılan bir konu. İlk defa ceviz içerisinde sevk edilen eroin, Yozgat Emniyeti'miz tarafından ele geçirildi. Muhtemelen bin 500 civarında gencimizi bunlarla zehirleyeceklerdi. Yine muhtemelen Batı illerinde bunu kullanacaklardı ancak bu emellerine nail olamadılar. Ben bu dikkatli ve özeni gösteren teşkilatımızı tebrik ediyorum' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler